11 Eylül'ü dün gibi hatırlıyoruz sonuçlarını da yaşadık ve gördük. Öğrendik ki ABD İslamafobi oluşturarak Afganistanı işgal etmişti. Daha basit telafüs edersek kendi vatandaşlarını katlederek bir saldırı nedeni oluşturmuş ve bu nedenle de gereksinim göstererek Afganistana Usama bin ladini yakalamak ( Öldürmek) için girmişti.

Büyük ABD, Dünyanın Ağabeyi, Süper gücü Usama bin ladini 2001 saldırısından 11 yıl sonra delilsiz, ispatsız öldürdüğünü açıklamıştı. Yazımın başın da da bahsetdiğim gibi kendi yazdı, kendi oynattı ABD kısacası...

Hani tarih tekerrürden ibaret diyoruz ya. Bunu ata sözü zannetmeyin bu gerçek 2. Dünya savaşın da da Hitlerli Almanya, Polonyaya saldırmak için bahane olarak, orada yayın yapan bir alman radyosunun polonya askerleri tarafından basıldığını ve çalışanlarının öldürüldüğünü söylemişti. Evet bu doğru doğru idi yanlız, ölenler Almanya da idam cezası alan alman vatandaşları, öldürenler polonya ünüforması giymiş alman askerleri idi.

Yıllar sonra kavgam da bunu okuduk. Zaten mesele derine indiğinde kurguyu tam manasıyla çözüyoruz. Hitler, Almanya ya Fühler olmadan önce şu meşhur yahudi ailesi ve para babası olan rockefeller'den Nazi partisi için milyon dolarlar almıştır. Bura daki mantıkta aynı Yahudileri gönüllü olarak küdüs'e getiremeyen siyonistler hitleri kullanarak küdüste yahudi nüfusu oluşturmuşlardı, bu arada adım gibi eminim ki hiç bir yahudinin teline zarar gelmemiştir. Gaz odaları, Fırınlar bunları hepsi düzmece...

Gelelim 7 ocak 2015'e İslam düşmanı Fransada özgürlük, düşünce adına yapılan paylaşımlardan bir tanesi olan charlie hebdo dergisi Dünyanın ve kainatın parlayan yıldızı efendimiz Hz. Muhammed S.A.V'e yaptığı çirkin karalama kampanyasından sonra 2 Müslüman kardeş tarafından saldırıya uğramıştır.

Saldıran 2 gün sonra ölü olarak ele geçirilen kardeşlerden sonra İslamiyeti bir terör dini olarak gören Avrupalı ve yandaşları (ABD ve TERÖRİST İSRAİL) zihniyetler İslama karşı savaş aşmışlardır.

Şimdi ya biz gerçekten Millet olarak geçtim din olarak çok balık hafızalıyız, yada gerçekten Müslüman kardeşler olamıyoruz, en büyük eksikliğimiz evet birlik olamıyoruz. Fransa 7 ocakta yaşadığı saldırıyı tıpkı demin bahsettiğim diğer hadiseler gibi kendi tezgahlamıştır.

Sebebi açık ve net 2001'de telafüs edilen " Haçlı Seferleri " Fransa kendi Ekonomisini ayakta tuta bilmek için sanal düşmanlar oluşturmalıdır. Çünkü anca korkak hristiyanlar bu şekilde kandırıla bilir. ve Cezayir Sizce Cezayir ve Fas'ın akibeti ne olacak ?

Ben size bahsedeyim. Afganistandan beter olacak. İslam devletleri kendilerinizi sorgulayın 7 Milyarlık Dünyada 1,5 Milyar Müslüman var birleşin toplanın bu oyunlara gelmeyin övünmeyin bu tip eylemlerle bunlar göz boyama başka birşey değil...

Tıpkı Terörist İsrailin başbakanı netenyahunun Terör yürüyüşünde en ön safda olması kadar samimiyetsiz vakaalar... Bizler Müslüman ecdadımızın Tarihte yaşadığı zaferleri bir kez daha Müslüman alemine tatdıracak milletiz Rabbim müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun..

MÜSLÜMAN UYUMA KARDEŞİNE SAHİP ÇIK..!
Yusuf Samet Çakır

Sorularınız için sosyal medya hesaplarımız;
Mail : [email protected]
Facebook: www.facebook.com/yusufsametcakir
Twitter : www.twitter.com/yusufsametcakir