Karın boşluğundan ve baldırından yaralanan Atmacaoğlu, zamanında hastaneye kaldırılarak ölümden döndü. Cebeci’de, geçtiğimiz Cuma akşamı otomobiliyle bir arkadaşının yanına giden lise son sınıf öğrencisi M.A, iddiasına göre, selektör yaparak kendisinden yol isteyen otomobildekilere, ‘kusura bakma’ anlamında bir elini kaldırdı.  

Ancak içinde 6 kişinin bulunduğu otomobil Atmacaoğlu’nun otomobilini takip etmeye başladı. Takip edildiğini fark eden A., hızlanarak evinin önüne geldi.

Otomobilini park ettiği sırada takipteki otomobil de sokağa girdi. Araçlarından inen 6 kişi, bağırarak komşularından yardım isteyen A.’yı tekme tokat dövmeye başladı. Kavga sırasında bir kişi de cebinden çıkarttığı bıçağı iki kez A.’ya sapladı. Saldırganlar kaçarken, karın boşluğundan ve baldırından yaralanan genç, komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ameliyat olan ve bir gün yoğun bakımda tutulan A., dün taburcu edildi. A., "Evimin önünde bıçaklandım. Doktorlar bıçağın 2 santim daha aşağıya isabet etmesi durumunda akciğerimin hasar göreceğini ve hayatımı kaybedeceğimi söylediler. Hiç uğruna ölecektim. Bundan sonra sokağa korkmadan çıkabilir miyim bilmiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma yürüten polis, saldırganlardan birinin yakalandığını, değer 5 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.