Bayrampaşa Yıldırım Mahalle Lunapark meydanında düzenlenen CHP mitinginde halka hitap eden Muharrem İnce, özgürlüklerin kısıtlanmaya çalışıldığını ve AKP iktidarının demokrasiyi kullanarak insanları kandırmak istediğini belirtti.
 
CHP Milletvekili Yalova Milletvekili  Grup Bakanvekili (Milletvekili adayı) Muharrem İnce Bayrampaşa'da halka  hitap etti. Yoğun kalabalığa hitap eden İnce halk  Ak partinin gerçek yüzünü geçte olsa gördü. CHP iktidarına  her geçen gün dahada yaklaşıldığını  söyledi.  

Bayrampaşa'da değişimin yaklaştığını söyleyen İnce sözlerini şöyle devam etti;
İstanbu ve  Bayrampaşa  bu değişime kendisini hazırlamış bulunuyor. Recep Tayip  Erdoğanın doğup büyüdüğü şehir kutsalmı  değil mi, Allhütalanın bütün vasıflanını üzerinde taşıyormuş, Bir tanesi  çıkıp Recep Tayyip Erdoğan'a dokunmak ibadettir  diyor. Bunlar kafayı kırmış.AKP’nin takkesi düşmüş ve gerçek yüzü görünmüştür. Bende  dedim ki onun  dokunaulmazlığı var onun  dokunulmazlığını kaldıralım  sen bendeki ibadet aşkını o zaman gör.

7 haziran  akşamı CHP iktidar olacak  ne Yapacak biliyormusunuz CHP iktidarında askeri ücret 1500 TL olacak, Emeklilere Ramazan ve kurban bayramında 2 ikramiye verilecek, Torunlarına nasıl harçlık vereceğini düşümnmeyecek, Nasıl kurban keseceğini düşünmeyecek, Çiftçiye  mazot 1,5 Lira olacaç Öğrencilerin yrt  sorunları çözeceğiz, Tüketici kredileri ve  kredi kartı  faizlerinin % 80'ini  sileceğiz. Adam  soruyor şimdi  anladıkta  nasıl sileceksindiyor. Bakın  nasıl sliceksine  cevabım  şudur  Ekonomi bir  öncelik  ve bir tercih  meselesidir. Siz kimi tercih edeceksiniz kimi kolunda yediyüz bin Tl'lik saattakanımı Bayrampaşada geçinmeyen emekli işçiyi mi?

Kimi tercih edeceksiniz önce kararınızı vereceksiniz Onlara cevabım şu Ey AKP'liler siz İngiliz şirketlerinin milyon dolar borcunu nasıl sildi iseniz bizde garibanların borcunu öyle sileceğiz. Şimdi 2. soru kaynak nerde?kaynak nerde para nerde ,Bize kaynağı siz sorabilirsiniz vatandaş sorabilir Anca bize kaynağı haramzadeler soramaz Kaynak haramda ,kaynak israfta ,kaynak kaçak sarayda. Bakın anlatayım size nasıl olacağını anlatayım 1- YÖK'ü kaldıracağız 40.milyon lira ordan gelecek al sana kaynak al sana para. 2- Siz Youtup'u fesbooku tvettır'ı kapatmak için 1 katrilyon para harcadınız. Biz sosyal medyayı özgürleştireceğiz.Bir katrilyon lirayı buraya harcamıyacağız, al sana kaynak al san para diyeceğiz.

Türkiyenin büyümesi ekonomik büyümesi % 3 biz büyümeyi %6'ya çıkaracağız. 60 katrilyon buradan gelecek, al sana kaynakal sana para. Kamu ihalelerini şeffaf ypacağız, kamu ihaleleri saydam olacak,herkesin gözünün önünde olacak Kamu ihalelerinde dört buçık milyar 4,5 katrilyon eski parayla heba oluyor.Biz şeffaf yaparak 4,5 katrilyon parayı devlete geri kazandıracağız. Al sana kaynak al sana para.Türkiyede örtülü ödenekten 2 katrilyon para harciyor sadece Başbakan değil, Cumhurbaşkanıda harcıyor.Biz örtülü ödenekten para harcamayacağız al sana kaynak al sana paradiyeceğiz Türkiyeyi Demoratik bir hukuk devleti haline getireceğiz. Başı dik saygın onurlu, batıda kabul gören batıda saygınlığı olan buraya yatırım yapılabillir güvenli bir ülke demokratik bir ülke dedirterek Türkiyeye 20 milyar dolarlık yabancı yatırım çekeceğiz.

Bu para değil mi al sana kaynak al sana para.Onlar çocuklarına gemi alırken,onlar 700 binliralık saat takarkenkaynağı nasıl buldularsa biz de yoksullar için, çiftçiler için emekliler için gençler için bu parayı bulacağız., bundan hiç kuşkunuz olmasın.Size bir sorum olacak siz hiç Türkiyede 81 vilaytte elektrik kesildiğini gördünüz mü? Bunların zamanında oldumu Peki siz bunlarda önce Türkiyede sınav sorularının çalındığını duydunuz mu? Bunların döneminde oldu mu? Bunlar hazineden parmızı, sınavda sorumuzu çaldılar, Sandıkta oyumuzu çaldılar.Direkte elektiriği bile koruyamadılar. Sokakta Özgecan'ı koruyamadılar,Kışlada mehmetçiği koruyamadılar Ege'de adaları koruyamadılar,havada uçağımızı koruyamadılar, Musulda konsolosumuzu koruyamadılar,Türbede Süleyman ŞAH'ı koruyamadılar.

13 yıldır milletvekiliyim hayatımda bundan komık, bundan gülünç, bir şey görmedim onu bir anlatayım size 23 nisan Başbakanı niye öyle diyorum biliyor musunuz? 23 Nisanda çocuk onu koltuğuna oturmu böyle yapıyor elini Gazeteciler soruyor çocuğa CHP'nin vaadlerine ne diyorsunş Oda böyle yapmış Bol keseden atıyorlar diyor çocuğa. Çünkü abisi ona söylüyor ya ne demesi gerektiğini, oda öyle zannediyor. Aslında 23 nisan Başbakanı Davutoğlunun kendisi. 23 Nisan Başbakanı o.

Süleyman Şah türbesi bir vatan toprağıydı demi, Bir gece geldiler 30 tankla gittiler 9 tankta yolda kalmış palet arızası yapmışkaçtılar gerisi geriye, Bende hükümeti kutluyorum dedim. Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır dedim. Süleyman Şah'ı aldılar 253 m. bakın şu trafik ışıkları kadar, sınıra 253 metre yakına bir türbe yaptılar SületmanŞah rahmetli sağlığında bile o kadar hızlı hareket etmemiştir. Süleyman Şahı getirip hemen oraya koydular . Geçen Şanlı Urfada anlatıyor, ''Urfalı'lar size Süleyman Şahtan selam getirdim.'' Ya 250 m büyük iş başarmış , 2 helikopter havada 15 tane arabayla gidiyor helikopterler havada,253m.İçeri gidiyor dönüyor, Ulusal kahraman size diyor selam getirdim.

Ne büyük iş yapmş ne büyük, Bakın yüzyıllar öncesi sözü tekrar edeceğiz. Kadılar müftüler fetva yazarsa, işte kement işte boynum asarsa, işte hançer işte kellem keserse, dönen dönsün ben dönmezem yolumdan .

Meydanlarda benim Başbakanım benim valim, benim müsteşarım diyor. Her şey ona bağlı Belediyeler, valiler, kaymakamlar Cuhurbaşkanlığı AYM, Genelkurmay Başkanlığ aklınıza ne geliyorsa herşey ona bağlı her şey. Geçenlerde Merkez Bankası Başkanıyla kavga ediyor. Allah Allah dedim siz nunun ne demek istediğini anlamıyrsunuz.  Ne demek istiyor dediler; Bende dedim ki bu darphaneyi istiyor dedim; darphaneyi bağlıyalım sıcaksıcak doğrudan yesin.

Sağcıların keyfi iyi bu memleketti ne çekiyorsa solcular çekiyor, Sağcılar yan gelip yatıyor Hırsızlarla mücadele eden biz Türkiye'yi perişan ettiler mücadele eden biz, Silivri de ergenekonda mücadele eden biz, mecliste mücadele eden biz, AKP sıkıştımı yardım eden birileride var.

Sizde anlıyorsunuz artık, Ben ne söylersem hepiniz tekrar edeceksiniz : Bir çivi bir nalı kurtarır ,bi nal bir atı kurtarır, bir at bir yiğidi kurtarır bir yiğit, bir yiğit memleketi kurtarır helal olsun size sağ olun var olun hoşça kalın diyerek sözlerini tamamladdddı.

 Bu ülkenin, milletin parasını kendi çıkarları için har vurup harman savuranlardan hesap sorma vakti gelmiştir.Aziz vatandaşlarım, içinizi rahat tutunuz; Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birleştirici gücüdür.