Bayrampaşa’da hizmet veren Wish More Hotel Istanbul, mükemmel konumunu kusursuz hizmetleri ve gelişmiş olanakları ile birleştiriyor. 29’u süit toplam 198 odası bulunan otel, iş ya da tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. 

“Misafir etme tutkusuyla, daima…” sloganıyla 2016 yılının ikinci yarısında faaliyete geçen Wish More Hotel Istanbul, Bayrampaşa’da hizmet veriyor. 120 milyon TL yatırımla açılan 5 yıldızlı otel, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunuyor. 

Konaklama ve toplantı olanakları

Otelde büyüklükleri 26 ile 97 metrekare arasında değişen, 29’u süit toplam 198 oda bulunuyor. Odaların tümü, tavandan tabana camları, beyaz ve antrasit renklerin hakim olduğu mobilyaları ve fonksiyonel mimari çözümleriyle ferah ve aydınlık mekanlar sunuyor. Son teknolojiyle donatılmış, 3’ü gün ışığı alan toplam 7 toplantı odası, gerektiğinde ikiye bölünebilen 290 kişilik konferans salonu, 440 metrekare genişliğinde, 6,4 metre tavan yüksekliğine sahip kolonsuz balo salonu ve 640 metrekarelik açık hava etkinlik alanı da otel olanakları içerisinde yer alıyor.



Mükemmel konum

Kentin önemli noktalarına kolayca ulaşım sağlayan konumu ile de öne çıkan Wish More Hotel Istanbul, Kocatepe metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunurken, araçla da kentin ana ulaşım akslarına dakikalar içinde bağlanmak mümkün oluyor. Misafirler Atatürk Havalimanı, CNREXPO ve İstanbul Fuar Merkezi gibi noktalara, Maslak ve Şişli gibi iş merkezlerine, Taksim ve Tarihi Yarımada gibi kentin sembol bölgelerine 20 dakika gibi kısa süreler içinde rahatça ulaşabiliyor. Bayrampaşa Otobüs Terminali’ne bir kilometre olan otelin yanı başında, Forum İstanbul AVM yer alıyor. 

Wish More Hotel Istanbul, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri oluşturmayı hedefliyor ve otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonuyla faaliyet gösteriyor.

Tazelenmek için

2.000 metrekare alana kurulu Fitness & SPA merkezinden otel misafirlerinin yanı sıra dışarıdan üyeler de yararlanabiliyor. Burada yerli ve yabancı terapist ve spor koçlarının rehberliğinde, son teknoloji ekipmanlar eşliğinde egzersiz programlarının yanı sıra doğu ile batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleri sunuluyor. 1.500 metrekarelik SPA kısmında, beş masaj odası yer alırken, Türk Hamamı, “Gelin Hamamı” gibi özel etkinlikler için de kullanılabiliyor. 

Wish More Hotel Istanbul hakkında:

Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri yaratmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.