MUĞLA'nın Datça ilçesinde, Datça ve Yatağan Altınordu Futbol Okulu öğrencilerini buluşturan etkinlik, ailelerin de katılımı ile adeta şölen havasında geçti. Etinlikte, her iki ilçenin futbol okullarında eğitim gören minikler, kendi yaş gruplarında takımlar oluşturup maç yaparlarken, tribünleri dolduran izleyicilere adeta futbol resitali sundular.
Datça Belediyesi'ne ait futbol sahasında gerçekleşen etkinlikte birbirinden güzel hareketlere imza atan minik futbolcular, geleceğin Çağlar Söyüncü'leri, Cengiz Ünder'leri olma yolunda ilerledikleri gösterdiler.
Datça Altınordu Futbol Okulu Sorumlusu Tezcan Görgülü, halen 125 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, "Datça'da çok iyi bir potansiyel var. Gelecek adına umutluyuz. Bu öğrencilerin arasında yeni Cengiz'ler, Çağlar'lar, hatta onlardan daha iyi futbolcular çıkacaktır" dedi.
Görgülü, "Yatağan'dan gelen kardeşlerimizde de aynı heyecanı gördük. Bugün burada karşılıklı maçlar yapacağız. Önemli olan kazanmak değil, çocuklarımız yeteneklerini sergileme olanağı bulacaklar, birbirleriyle tanışıp, kaynayacaklar. Gelecekte bu tür etkinliklerimiz sürecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI