İstanbul  Esenler'de pompalı tüfekle gerçekleşen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Kaçış anı güvenlik kamerasına yansıyan saldırgan yakalanarak gözaltına alındı

Esenler, Turgut Reis Mahallesi Şehit Ali Karahan Caddesi'de dün saat 22.45 sıralarında meydana gelen olayda Seçkin Çetin ve Murat Yüksel pompalı tüfekle saldırıya uğramıştı. Çetin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Yüksel tedavi altına alınmıştı. Ancak Yüksel de sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası çalışma başlatan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı gerçekleştiren Emre A.'yı Esenler'de sokakta yürürken gözaltına aldı.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Emre A., Çetin ve Yüksel ile araç takası için anlaştı. Takas için aracını devreden Emre A. anlaştığı aracı ise alamadı. Aracı devralamayan Emre A. bir süre sonra parasını istemeye başladı. Ancak parasını da alamayan emre A., akşam saatlerinde buluştuğu 2 kişiye pompalı tüfekle ateş açtı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan Emre A., adliyeye sevk edildi.

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Olay sonrası Emre A.'nın kaçışı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. GörüntülerdeEemre A. elindeki pompalı tüfekle kaçıyor.