CUMARTESİ günü deplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan Bursaspor, bu akşam üzeri Özlüce Tesisleri’nde 2'nci bir çalışma daha yaptı.
Yeşil beyazlı futbolcular, Macaristan’dan dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcısı Ömer Erdoğan’ın da katıldığı antrenmanda ısınmanın ardından dar alanda pres çalışması gerçekleştirdi.
Yaklaşık 1,5 saat devam eden antrenmanın son bölümünde ise yeşil beyazlı futbolcular, yarı sahada çiftkale maç yaparak günün ikinci çalışmasını noktaladılar.
SERDAR AZİZ VE SUTTER ÖZEL OLARAK ÇALIŞTI
Katar’da oynanan A milli takım maçında sakatlanan kaptan Serdar Aziz, fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Daha sonra tedavi için tesislere gitti. Dizinden sorun yaşayan Tom de Sutter ise ısınmanın ardından fizyoterapist eşliğinde dizini güçlendirecek özel bir çalışma yaptı. Bir ay sahalardan uzak kalacak olan Ricardo Faty ise tesiste tedavi oldu.
Bursaspor yarın saat 16.00’da yapacağı antrenman ile Akhisar Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürecek. Perşembe ve Cuma günü yapılacak antrenmanlar ise basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Antrenman öncesi saat 15.30’da Ertuğrul Sağlam bir basın toplantısı yapacak.
MİLLİLER DÖNÜYOR
Bursaspor’un yarın yapacağı çalışmaya A Milli takım kampında bulunan kaleci Mert, savunmacı Emre Taşdemir ile Macaristan Milli Takımı’ndan dönen Dzsudzsak katılacak. Çek milli takımında yer alan Tomas Sivok ile Tomas Necid ise perşembe günü yapılacak çalışmada takıma dahil olacak. Peru’dan dönecek olan Luis Advincula ise cuma günü yapılacak çalışmada yer alacak.

FOTOĞRAF