Barbaros Tapan, Los Angeles, 22 Temmuz () - Comic Con 2017, Perşembe günü San Diego`da başladı. Sayısız  panel ve gösterimin  yapıldığı animasyon, fantastik ve bilim kurgu filmlerinin en büyük fuarın yüzbin kişinin üzerinde ziyaretçi ağırlaması bekleniyor. Filmlerin yapımında kullanılan en son teknolojiler, efektler ve filmlere ait her türlü detayın tanıtıldığı fuar 4 gün sürecek.

Sanal gerçeklik (Virtual Reality ) sunumları bu seneki Comic Con`da daha önce hiç olmadığı kadar geniş yer alıcak.

Game of Thrones, Waking Dead, Stranger Things, Outlander, Vikings gibi sevilen  yapımların kastlarının yanısıra heyecanla beklenen yeni yapımların kastları da fuarda sunuldu. Comic con `un vazgeçilmezleri Marvel, DC Comic ve Star Wars`un görkemli standları her sene olduğu gibi ziyaretçilerin ilgi odağı.

Şehir kostümlü ziyaretçiler sayesinde tam bir karnaval havasına bürünürken büyük stüdyolar temalı partileri ile ziyaretçilere akşamları da unutulmaz anlar yaşatıyor.

Süper kahraman filmleri dışında bu senenin en ilgi çeken diğer  yapımlarından bazıları Harrison Ford'lu Blade Runner 2049,  Halle Berry ve  Channing Tatum'lı Kingsman The Golden circle ve Will Smith `in yeni Netflix filmi Bright olmasını bekleniyor.

Bu sene diğer göze çarpan ayrıntı ise internet platformunda yayın yapan şirketlerin neredeyse büyük stüdyolara kafa tutacak kadar çok yapımla boy göstermeleri oldu.