Ağrı hissetmeye başlayan vatandaş daha sonra cerrahların yardımıyla odun parçasından kurtuldu.
 
Rusya'nın Yekaterinburg şehri cerrahları Vladimir Bitnev adlı vatandaşın kafasında 13 santimetrelik ahududu ağıcına ait parçayı çıkarttı. Altı ay boyunca hiçbir şey hissetmeden yaşayan Bitnev ancak kafa ağrılarının başladığı sırada doktorlara başvurdu. Doktorlar Bitnev'in kafa röntgenlerinde görüdükleri karşısında şaşkına döndü.
 
Olay şöyle gelişti:
"Altı ay önce yazlık evinde bulunan Bitnev burada ahududu ağacınının bakımını yapıyordu. Aniden ayağı kayan Bitnev yere düştü ve bayıldı. Eşini yerde yatarken bulan hanım Bitneva ambulans çağırdı. Hastanede üç gün boyunca komada bulunan Bitnev kendine geldiğinde doktorlar hiçbir hastalık belirtisi bulamadı, ancak yine de beyin inmesi telhisini koydu."
 
Altı ay geçtikten sonra Bitnev'de başağrısı başladı ve yanağı şişti. Doktorlara tekrar başvuran Bitnev bu sefer incelemeye gönderildi. Doktorlar beyin tomografisi sonucu Bitnev'in kafasında 13 santimetrelis cismi buldu.
 
Doktorlar Bitnev'in şanslı olduğunu belirtiyor. Çünkü doktorlara göre ağaç parçası iki milimetre daha hareket etseydi Bitnev görme yeteneğini kaybedebilirdi.
 
Odun parçasının çıkartılma amelyatı başarı ile geçti. Cerrahlar Bitnev'in sağlıklı olacağını ifade ederken kafadan çıkartılan odun parçasının hastanenin müzesi için sakladıklarını söyledi.
Maynet haber