ABD’nin Los Angeles şehrinde otel odasında ölü bulunan ünlü şarkıcı Whitney Houston’un cenazesi, doğum yeri olan New Jersey şehrine getirildi. New Jersey Teterboro havaalanına getirilen cenaze geniş güvenlik önlemleri altında adı verilmeyen bir yere götürüldü. Houston’un aile sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, cenazenin ne zaman defnedileceği belli değil. Ama bazı kaynaklara göre ünlü şarkıcının cenazesi bu hafta sonu Yeni Umut Baptist Kilisesi’nde yapılacak törenle toprağa verilecek.

OTOPSİ İŞLEMLERİNİ BİTİREN POLİS ÖLÜM SEBEBİNİ AÇIKLAMADI

Otel odasında küvetin içinde ölü bulunan Whitney Houston’un ölüm sebebi ile ilgili başlatılan otopsi sona erdi. Konu ilgili detaylı bilgi vermeyen polis, ölüm sebebinin bir hafta içinde açıklanacağını söyledi. Houston’un kayın biraderi Billy Watson ölümün kazara olduğuna inandığını söylemişti. Houston’un öldüğü gün kızı Bobbi Kristina Brown’ın (18) da Los Angeles’ta olduğu ifade edildi.

48 yaşındaki Amerikalı ünlü şarkıcı Houston, geçtiğimiz cumartesi günü Beverly Hilton otelindeki küvette ölü bulunmuştu.