İSTANBUL, () BAHÇEŞEHİR Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Bahçeşehir Koleji'nin Kanada'da açtığı Fulford Academy'de fark derslerini alarak Kanada lise diplomasına sahip olabileceklerini belirtti. Öğrenciler bu sayede, yaz aylarında Fulford Academy'de öğrenim görerek Kanada lise diplomasına da sahip olabilecek.

KANADA VE ABD’DEKİ ÜNİVERSİTE BAŞVURULARINDA AVANTAJ

Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji'nin 100. kampüsü olan Fulford Academy'den alınacak çift diplomanın Kanada ve ABD üniversitelerine başvuruda avantaj sağladığını belirtti ve Kanada ve Türkiye’deki Bahçeşehir Koleji kampüslerinden öğrenci ve öğretmenlerin ortak projeler yürüteceklerini belirterek “Kanadalı öğretmenler bu yaz BAUSTEM’de STEM öğretmen eğitimi alacaklar, bu eğitimi alacak Kanadalı öğretmenlerle Türk partnerleri, iki ülke arasında ortam STEM projeleri yapacaklar” dedi.

Dünyanın en güvenli bölgesi seçilen Brockville’de kurulan uluslararası bir yatılı okul olan Fulford Academy, 30 dönüm arsa üzerinde kurulu.

Fulford Academy, yaklaşık 35 ülkeden gelen uluslararası bir öğrenci profiline, Kanada eğitim müfredatıyla eğitim sunuyor. Öğrenciler, Fulford Academy’de İngilizce öğretim programlarına katılarak dil seviyelerini de ilerletebiliyor.

(FOTOĞRAFLI)