BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 'Ayça Yazıcıoğlu Güzelyaka Köyü İlkokulu'nun açılışını yaptı.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Beşiktaş kongre üyesi iş adamı Serkan Yazıcıoğlu’nun desteğiyle Güzelyaka İlkokulu’nun yanına 3 derslikli, 31 öğrencinin eğitim göreceği 'Ayça Yazıcıoğlu Güzelyaka İlkokulu' yapıldı. Açılışa, Serkan Yazıcıoğlu ve eşi Ayça Yazıcıoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu ve köylüler katıldı.
Açılışa katılan öğrenci ve veliler, şiddetini arttıran yağmur nedeniyle bina altlarına sığınarak Başkan Orman'ın gelmesini bekledi. Okul girişinde sıralanan köylüler ise şiddetini arttıran yağmura rağmen beklemeyi sürdürdü. Yağmurun durmasının ardından köylüler su birikintilerini temizledi. Açılışa katılan Başkan Orman, köylüler tarafından coşkuyla karşılandı. Orman, okulun bahçesinde kendisini bekleyen köylülerle tek tek tokalaştı.
'BEŞİKTAŞLI ÇOCUKLAR YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ'
Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören, 75'inci Yıl İlkokulu'nun halk oyunları gösterisiyle devam etti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, görev süreleri boyunca Anadolu'nun birçok yerinde okul yapmaya ve yapımına destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek, şöyle dedi:
"Bu ülke bizim ülkemiz. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Hepimizin bir konumlara geliyoruz ama bu ülke bizim ülkemiz. İnşallah bu okuldan milletimize hayırlı çocuklar, tabi ki ilaveten biz Beşiktaşlı çocuklar yetişmesini istiyoruz. Beşiktaş kulübü olarak böyle şeyleri destekliyoruz. Elazığ’da, Iğdır’da okul yaptık. Deprem bölgesi olan Soma’da yaptık. Bugünde buradayız. Allah bizim görev süremizde Anadolu’nun birçok yerinde okul yapmayı nasip etsin bize."
ÇOCUKLARA BEŞİKTAŞ FORMASI HEDİYE ETTİ
Orman ve Serkan Yazıcıoğlu'na katkılardan dolayı Çaycuma İlçe Milliği Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir tarafından plaket verildi. Kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştiren Orman, çocuklara Beşiktaş forması hediye etti.

FOTOĞRAFLI