GAZİANTEP 17'nci dönem milletvekillerinden Feyzullah Yıldırır tarafından Nurdağı İlçesi'nde yaptırılan 18 derslikli Anadolu Lisesi ve 8 derslikli anaokulu törenle eğitim ve öğretime açıldı.

Gaziantep 17'nci dönem milletvekillerinden Feyzullah Yıldırır'ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kendi adına 18 derslikli Anadolu Lisesi ve eşi Sevgi Yıldırır adına yaptırdığı 8 derslikli anaokulunun açılışı için tören düzenlendi. Okulların açılış törenine; Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Feyzullah Yıldırır ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Gaziantep Valisi Erdal Ata, kentte 3 bin yeni derslik inşa edildiğini belirterek, eğitime katkı sunanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 1 milyon 310 bin liraya mal edilen 18 derslikli Feyzullah Yıldırır Anadolu Lisesi ile 588 bin liraya mal edilen 8 derslikli Sevgi Yıldırır Anaokulu'nun açılışı yapıldı. Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından Yıldırır çiftine eğitime katkılarından dolayı onur belgesi verildi.

FOTOĞRAFLI