GAZİANTEP'te yeni açılan Özel Uğur Ortaokulu'nun tanıtımı yapıldı. Uğur Okulları Gaziantep Kurucu Temsilcisi Nezir Tamimi, Türkiye genelinde bu yıl 28 yeni okul açacaklarını söyledi.
Eğitim sektörüne 49 yıl önce dershane hizmetiyle giren Uğur Okulları yeni eğitim-öğretim sezonunda 28 yeni okul yatırımı ile başlıyor. Toplam 133 okulla sektörün önde gelen isimlerinden birisi haline gelen Uğur Okulları'nın, Gaziantep'te açılacak Uğur Ortaokulu'nun tanıtımı bugün yapılan toplantıyla yapıldı. Bir otelde yapılan tanıtıma Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adil Kurt, İdari İslerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çakır, Kurumsal iletişimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Müzeyyen Bedel Yalçın, Gaziantep Uğur Ortaokulu Kurucu Temsilcisi Nezir Tamimi, Serkan Albayram, Gaziantep Uğur Ortaokulu Müdürü Kasım Ateş, okulun öğretmenleri ile veliler ve  öğrenciler katıldı. Lansmanın açılış konuşmasını yapan Nezir Tamimi, Gaziantep'te eğitim alanında öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını belirterek, şöyle dedi:
"Ortaokul öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de eğitim kadrosu ile mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Gaziantep'e 2000 metrekarelik alanda 20 dersliği ve 1200 metrekarelik geniş bahçesi olan çok güzel bir okul kazandırıyoruz. Velilerin Uğur'a emanet ettiği çocuklarımıza kendi çocuğu gibi eğitim verecek olan öğretmenlerle çalışacağız. Güçlü bir kadro kurduk."
Okul Müdürü Kasım Ateş ise, Uğur Okulları'nın Türkiye'de eğitimde hizmet vererek başarılı işler yaptığını belirterek şunları dedi:
"Uğur okulları eğitim alanında Türkiye'de her zaman başarılı hizmetler vermiştir. Türkiye'de eğitimin duayeni olmuş bir kurumdur. Bu kurumun bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Her şeyi yerinde ve zamanında sunan bir ekiple, Gaziantep'te hizmet vermek benim için büyük bir gurur kaynağı olacaktır. Uğurun geçmişteki deneyimi ve sürekli araştırmacı oluşu, dünyada yenilikleri yakalayışı ve bu yenilikleri bünyesine katması çok güzel bir şeydir. Bu Türkiye'de de farklılık oluşturuyor. Bende bu çalışmaları Gaziantep'te ekibimle birlikte uygulamaktan büyük mutluluk duyacağım."

FOTOĞRAFLI