Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, babası adına 32 derslikli ilkokul yaptırmak için Vali Şükrü Kocatepe ile protokol imzaladı.
Tekstil fabrikası bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, merkez Onikişubat İlçesi’nde bulunan Karamanlı Mahallesi’ndeki 10 dönümlük arazi üzerine yaptıracağı 32 derslikli okulun Kahramanmaraş Valiliği'nde düzenlenen protokol imza törenine katıldı. Valilik makamında düzenlenen protokole Vali Şükrü Kocatepe ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ün yanı sıra; Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt da katıldı.
Protokol töreninde konuşan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, kentte hayırseverlerin desteğiyle eğitim alanındaki çalışmaların iyiye gittiğini belirterek şunları söyledi:
"Kahramanmaraş’ımızın eğitim ve öğretim alanındaki fiziki imkanlarının geliştirilmesi, eğitim ve öğretimdeki başarının artırılması konusunda bugüne kadar yapılanların devamı cümlesinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Kemal Karaküçük de eğitim ve öğretim seferberliği kervanına 32 derslikli bir okul inşa ederek katılmaya karar verdi. Ben gösterdikleri bu yardımseverlik nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum."
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük ise eğitime destek vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "İnsan ve eğitim için yapılan yatırımın en değerli yatırım olduğu düşüncesindeyim" dedi.
Konuşmaların ardından Vali Kocatepe ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Karaküçük arasında hazırlanan protokol imzalandı. Karamanlı Mahallesi'nde inşaatına başlanacak ve Karaküçük’ün babasının adı Adil Karaküçük’ün adının verileceği 32 derslikli ilkokulunun 2015- 2016 eğitim ve öğretim yılında hizmete gireceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI