Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN merkeze bağlı Gani Efendi Çiftliği Köyü'ndeki Gülhanım Celal Toraman Ortaokulu öğretmenleri, okulların tatil olmasının ardından, yemekhanenin duvarlarını boyamak için çalışma başlattı. Seminerden arta kalan zamanlarında Okul Müdürü Ahmet Burak Buyruk ve bütün öğretmenler ellerinde boya kutusu ve fırça ile boya yapıyor.
Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Gani Efendi Çiftliği Köyü'nde 10 derslikli, 60 öğrencinin eğitim- öğretim gördüğü ve 7 öğretmenin görev yaptığı Gülhanım Celal Toraman Ortaokulu öğretmenleri, farklı bir etkinlik için kolları sıvadı. Seminer çalışmaları nedeni ile okula gelen öğretmenler, boş zamanlarını değerlendirmek için okulun hemen yanındaki öğrenci yemekhanesinin duvarlarını rengarenk boyamaya başladı. Okul müdürü Ahmet Burak Buyruk ile birlikte kolları sıvayan öğretmenler, seminer sonrası her gün yaklaşık bir saat boya yapıyor.
Okul Müdürü Ahmet Burak Buyruk, 17 Haziran'daki karne töreninin ardından öğrencilerin okuldan ayrıldığını belirterek, "Seminer çalışmaları sırasında boş zamanımızda böyle renkli bir etkinlik yapmak istedik. Öğrencilerimiz Eylül’de okula geldiklerinde renkli görüntülerle karşılaşsınlar. Öğretmenlerimiz de sağ olsunlar bu etkinliğe katıldılar" diye konuştu.
İngilizce öğretmeni Seda Cengiz ise öğrencilere küçük bir sürpriz yapmak istediklerini ifade ederken Türkçe öğretmeni Handan Kilit’in 4 yaşındaki kızı Belçin Kilit de annesisinin boya yapmasına yardım ettiğini bildirdi.

FOTOĞRAFLI