İstanbul, 17 Haziran () - Havayolu taşımacılığının bağımsız olarak gerçekleştirilen en önemli değerlendirmelerinden biri olan Skytrax’te ikrama Do&Co damgasını vurdu.

kokpit.aero'nun haberine göre, küresel havacılığın farklı alanları üzerinde geliştirilen araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren "Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri"nde ikramda Do&Co 3 farklı havayolu operasyonunda ödül aldı.

Turkish Do&Co tarafından işletilen ve Türk Hava Yolları’nın markalaşan Istanbul Lounge özel yolcu salonu konsepti, “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu” ödülünü almaya hak kazandı.

Bu salonda sunulan farklı ve zengin ikram hizmeti ise geçen yıl olduğu gibi “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ödülüne layık görüldü.

Do&Co'nun Yönetim Kurulu Başkanı Attila Doğudan, bu konseptin ilk yurtdışı uygulamasını Moskova'da başlattıklarını belirterek hedeflerinin farklı noktalarında Istanbul Lounge'ı yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

First Class Lounge ikram ödülünü ise Lufthansa’nın Frankfurt’taki Senetor Lounge’u aldı. Açıldığı günden bu yana büyük ilgi çeken salonun ikram operasyonu Do&Co’nun imzasını taşıyor.

Havayoluna son ödül ise Avusturya Havayolları üzerinden geldi. Business Class ikramında ödül alan havayollarının tüm ikram operasyonu Do&Co tarafından veriliyor.