Astay Gayrimenkul’e ait konut projesi Academia Apartments’ın teslim tarihi 2 ay öne çekildi. Konutlar, 15 Ağustos tarihinden itibaren malikleri ile buluşurken; dairelerinin anahtarını alanlara komisyonsuz kiracı bulma imkânı tanınıyor.
Academia evlerinin satışa sunulduğu ilk günden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirten Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk “Konforlu bir hayat ile iyi yatırım fırsatını buluşturduğumuz, uygun ödeme alternatifleri ile İstanbullulara güvenli bir yatırım sunduğumuz konut alanımızda evlerini malikleri ile söz verdiğimiz tarihten 2 ay gibi erken bir tarihte buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Avcılar'da bulunan, üniversiteye yakınlığı bakımından akademisyenler; hayat alternatifi bakımından da yeni evliler ve emekliler için biçilmiş kaftan olan Academia'da toplam 334 daire bulunuyor.
Konut alanı açık havuzdan kafeteryaya, fitness salonundan saunaya, buhar banyolarından çocuklar için oyun alanlarına ve basketbol sahalarına kadar özel hizmetler ile aktiviteler de sunuyor. Ayrıca projede teknik servis, açık ve kapalı otoparklar ile 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. Proje, İstanbul Üniversitesi ve Metrobüsün hemen yanında, E-5'e 200 metre, havalimanına ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.