Bursagaz’ın, ‘Keyif Veren Kampanya’ sloganıyla başlattığı doğalgaz dönüşüm kampanyası 4 Ağustos’ta sona eriyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar 8 bin 206 yeni abone ve 8 bin 43 yeni gaz kullanıcı kazanıldı.

Kampanya kapsamında, abonelik ve güvence bedellerine artı 5 taksit, kredi kartı ile ödemelerde ise World Card’a artı 4 taksit, Bonus Card’a ise artı 3 taksit imkânı sunuldu. Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Osman Kipoğlu, "Halkımız, doğalgaz dönüşümü için gerekli olan iç tesisat maliyetlerini karşılamak üzere kredi kuruluşları olan Aktifbank ve Krediver firmaları ile yapılan işbirliği çerçevesinde 16 ay, sıfır faizli, masrafsız kredi kullanma imkânından faydalanabilecekler." dedi. Kipoğlu, isteyenlere yetkili firmalarla anlaşmaları halinde 36 aya varan taksit imkânı da sağlandığını ekledi.

Kampanya kapsamında 12 aylık taahhüt ile Digitürk aboneliği yaptıran her yeni aboneye ve gaz kullanıcıya 2 ayı bedava Digitürk aboneliğinin yanında 4 aylık Bursaspor taraftar paketi hediye edileceğini anlatan Kipoğlu, mevcutta Digitürk abonesi olan her yeni abone ve gaz kullanıcıya ise 3 aylık HD üyeliği hediye edileceğin belirtti. Kipoğlu, doğalgaza henüz geçmeyen abonelere finans desteği sağlamak amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını kaydetti. Doğalgaz kullanan bir ailenin, kömür kullananlara göre yılda bin 673 TL, elektrik kullananlara göre ise yılda 3 bin 444 TL tasarruf sağladığına dikkat çeken Kipoğlu, tüm Bursalıları ekonomik, temiz, çevreci ve konforlu yakıt olan doğalgazı kullanmaya davet etti.