Erkek giyiminin önde gelen markalarından Giovane G. Designers’ın 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu büyük beğeni topladı. Marka tarafından İstanbul Fashion Week dâhilinde yapılan kapanış defilesi modacılardan da, basından da ilgi gördü. Defileye manken İvana Sert ve oyuncu Emir Berke Zincidi konuk oldu.
Giovane G. Designers, 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, erkekleri köklerine dönmeye davet ediyor. Koleksiyonda klasik ceketler, renkli pantolonlarla kombinleniyor. Yıkamalı örme gömlekler, kalın kazaklar, yelekler ve kürkler bulunuyor.
Kreasyonun yüzde 60’lık bölümünü içeren klasik ve basic ürünler Unique markası altında toplanıyor. Unique, her müşterinin keyifle giyebileceği ürünleri içeriyor. Az sayıda üretilen çok özel ürünlerden oluşan Limited tasarımlarda ise ipek, kaşmir ve yün karışımlı kıymetli kumaşlar göze çarpıyor. Baharat renkleri, safir, ametist ve zümrüt tonlarının yanı sıra soğuk renk tonları, gösterişsiz fakat kendini belli eden detaylarla birleşiyor.
Giovane G. Designers’ın 2012-13 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda, yünün uzun ömürlü ve büyüleyici tarihi, tüvit ceketler ve saç örgü kazaklarda hayat buluyor. Yıkamalı örme gömlekler, kalın kazaklar, yelekler ve kürkler koleksiyonun favorileri arasında.
Tamamen kaşmir, yün, yün-kaşmir, yün-kaşmir-ipek, yün-koton ve koton-ipek kumaşlarla tasarlanan koleksiyonun ana renkleri siyah, lacivert, mocha ve türevleri, kiremit ve türevleri ile krem rengi. Yardımcı renkler ise mavi, kök yeşili ve şarap.