6. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı (IF Wedding Fashion İzmir), 15–18 Şubat 2012 arasında İzmir Uluslararası Fuarı Alanı’nda açılacak. Bu yıl 188 firmanın yer alacağı fuara, yurtdışından ABD, Almanya, Bulgaristan, İtalya, Lübnan ve Dubai katılacak. Yaklaşık 500 kişiden oluşacak 20'den fazla ülke heyetlerinin konaklama, ulaşım ve mihmandarlık hizmetleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor. Ayrıca Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde 13-16 Şubat 2012 arasında alım heyeti programı düzenlenecek. Profesyonel ziyaretçilere hitap eden fuarda katılımcılar gelinlik, damatlık ve abiye giyim ürünlerini sergileyecek.
IF Wedding Fashion İzmir'in gala defilesi, ünlü tasarımcı Özlem Süer tarafından düzenlenecek. Fuar kapsamında İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD)’nin profesyonel danışmanlığı ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF)’nun katkılarıyla "Kuğu Gölü" temalı 3. Gelinlik Tasarım Yarışması da yapılıyor. 159 tasarımcının 444 eserle katıldığı yarışmada 25 tasarım finale kaldı. Son defa değerlendirilecek gelinlikler, fuarın açılış günü bir defileyle sergilenecek. Aynı zamanda 25 yarı finalistin çalışmalarından oluşan bir kataloğu hazırlandığı tasarımlar, fuar süresince sergilenecek.
IF Wedding Fashion ile aynı zamanda açılacak Moda Tedarikçileri Fuarı ise 3/A holünde. Özel koleksiyonların hazırlandığı fuara, yaklaşık 50 firma katılıyor. Moda ve konfeksiyon sanayisinin ihtiyaç duyduğu malları üreten ve ticaretini yapan tedarikçikleri biraraya getirmek, önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmek hedefiyle yola çıkılan Moda Tedarikçileri Fuarı, ticari potansiyeli her geçen gün artan bir sektör grubunu İzmir’de buluşturacak. Fuarda sergilenecek ürün grupları arasında gelinlik, damatlık, abiye, fantezi, baskılı kumaş seçenekleri, aksesuar, vitrin malzemeleri, taş, ambalaj, dantel, tül, astar, kasnak, iplik, düğme, inci, özel tasarımlı aksesuarlar, elbise kılıfı, eldiven, taç, şapka, boncuk, pul, nakış, payet, etiket, fermuar, konfeksiyon dikiş makineleri, etiketleme ve desen baskı sistemleri yer alıyor.