İstanbul, 26 Ekim () - En büyük koleksiyonu oluşturarak internette modanın yeni adresi olan hepsiburada.com, moda severler için başlattığı kampanyayı ünlü oyuncu Ecem Uzun rol aldığı bir reklam filmiyle duyurdu. Moda severler hepsiburada.com’da, yüzde 80'e varan indirimlerden, 100 TL üzeri kargo bedava avantajından, hediye çeki ve 9 taksit fırsatından yararlanabilecekler.

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük markaları ile işbirliği yapan hepsiburada.com, zengin ürün kataloğu ve sunduğu avantajlarla moda alışverişinin yeni adresi oldu. Müşterilerine 30 farklı kategoride 3 milyondan fazla ürün sunan hepsiburada.com, moda kategorisi ile bünyesindeki marka ve ürün sayısını artırdı. Hepsiburada.com moda kategorisinde toplam 3 bin 200’den fazla marka ve 590 bine yakın giyim ve aksesuar ürününü moda severlerle buluşturuyor.

Altın Portakal ödülünü alan Ecem Uzun yeni reklam filminde oynadı

Hepsiburada.com, moda severlere pek çok avantaj sunduğu yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın reklam filminde, ekim ayında art arda aldığı ödüllerle Türk sinemasının yeni yıldızı olan genç oyuncu Ecem Uzun oynadı. Yeşim Ustaoğlu’nun yönettiği "Tereddüt" filmindeki başarılı oyunculuğuyla “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alarak 53. Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne damgasını vuran Ecem Uzun, Adana Film Festivali’nde de Reha Erdem’in yeni filmi Koca Dünya'daki rolü ile “Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülünü almıştı. Ecem Uzun’un rol aldığı “Hepsiburada Alışveriş Zamanı” adlı yeni reklam filminde “İnternetten alışveriş yapmak için en iyi zaman hangi zaman?” sorusundan hareket ederek, hepsiburada.com’un marka, ürün ve kampanya zenginliği tüketicilere anlatılıyor. Kampanyada moda severlere yüzde 80'e varan indirimler, 100 TL üzeri kargo bedava avantajı, 25 TL hediye çeki fırsatı, 9 taksitte ödeme kolaylığı sunuluyor.

 Dünyaca ünlü markalar...

Tüketiciler sevdikleri tüm moda markalarını hepsiburada.com’da bulabiliyor. Mavi, Yargıcı, Nine West, LC Waikiki, DeFacto, Flo, U.S. Polo Assn., Lacoste, New Balance, Brooks Brothers, Deriden, Jack Jones, Carter's, Koton, G.Ö.N., Toms, Roman, Kiğılı, Camper, Tommy Hilfiger, Nike, adidas, Nautica, Superstep, Levi's, Colins, Piere Cardin, Bambi, NG Style, Marka Park, D’S Damat, Ay Yıldız, Faik Sönmez, Ten, Elle, Puma, Beta, Hummel, Jimmy Key ve Dagi  hepsiburada.com’da yer alan markalardan sadece bazıları...

60 milyon ziyaret ile en büyük AVM

60 milyon ziyaret sayısı ile e-ticaret sektörünün en büyük markası olan hepsiburada.com, müşterilerin kredi kartı bilgilerini tekrar girmeden alışveriş yapmalarına imkân tanıyan ‘tek tıkla güvenli alışveriş’ hizmeti, mobil alışveriş imkânı,  aynı gün teslimat servisi, tavsiye motoru gibi özelliklerle müşterilerin online alışveriş hayatını kolaylaştırıyor.

“Hepsiburada Alışveriş Zamanı” reklam filmi künyesi

Reklamın Başlığı: “Hepsiburada Alışveriş Zamanı”

Reklamveren: Hepsiburada.com 

Reklamveren Temsilcisi: Özgür Doğan, Ayça Özdem, Erdem Arslantosun, Azerhan Doğan

Reklam Ajansı: Alametifarika      

Kreatif Direktör: Odisseas Sevsevme, Ozan Özüm Özbey

Yaratıcı Grup Lideri: Çağlar Kurtaran

Yaratıcı Grup: Ümit Şentürk, Aksel Ceylan

Müşteri İlişkileri: Gökhan Akbay, Başak Sarıoğlu

Stratejik Planlama: İdil Aydoğdu Önuçak, Berra Katlav, Melis Güçbilmez

Prodüksiyon: Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz, Teğin Polat  

Prodüksiyon Şirketi: Ter Film          

Yönetmen: Levent Tuna

Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu

Post Prodüksiyon: Filimişleri                      

Müzik: Nilinişleri - Sertaç Özgümüş

Medya Ajansı: Mindshare