Antalya Kumluca’da bulunan tatil köyü Şah İnn Paradise’ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, Türkiye’de Ramazan’da tatil yapılamaz algısını kırdıklarını belirtti. Yücel, bu sene yaz sezonunda 115 euro olan kişi başı konaklama fiyatını Ramazan döneminde 47 euroya indirdiklerini ifade etti.
2009’da yaptıkları ilk Ramazan kampanyası ile tatil köyünün doluluk oranını gözle görülür biçimde artırdıklarını kaydeden Yücel, “Bu sene daha şimdiden yüzde 90 doluluk yakaladık. Oranın Ramazan ayında yüzde 100 olmasını bekliyoruz.” dedi.
İnsanların bedava olsa da Ramazan ayında tatil yapmaya yanaşmadığını vurgulayan Şah İnn Paradise Genel Müdürü, 2009’da sezonda 100 euro olan fiyatı 23 euroya çektiklerini ve belli bir başarı elde ettiklerini dile getirdi.
Kutsal ayda pek çok aktiviteye imza attıklarını da anlatan Yusuf Yücel, “Gündüz devam eden tüm etkinlik ve hizmetlerimize ilave olarak gece organizasyonları yapıyoruz ve 24 saat hizmet veriyoruz. Havuzlarımızı gece de açık tutuyor, mehtap turları tertip ediyoruz. Ramazan çadırları, folklor gösterileriyle beraber gelenekselliği öne çıkarırken, oruçlu konuklarımız için hoca tutarak sahur programları organize ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Şah İnn Paradise Ramazan Coşkusu Programı’nın üçüncüsünü yaptıklarını belirten Genel Müdür Yusuf Yücel, şöyle devam etti:
“Günlük fiyatlara baktığımız zaman Ramazan ayında konuklarımıza sunduğumuz aktivite ve hizmetlerin fiyatı, yoğun dönemdeki bir günün fiyatından daha pahalıya geliyor. Oruç tutan, tutmayan tüm konuklarımızı göz önünde bulundurarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Buna rağmen Ramazan’da tatil algısının değişmesi bakımından fiyatlarımızı hep düşük tuttuk. Bu sene de 47 eurodan başlayan fiyatlarla Ramazan programımızı sunduk. Ayrıca 7 gün kal 6 gece öde şeklinde bir kampanya başlattık ve havaalanından tesisimize ücretsiz ulaşım imkânı sunduk. Ramazan coşkumuzun sürmesi için, çalışmalarımıza devam edeceğiz.”