İSTANBUL () - VAPUR seferleri 'mobil uygulama' ile cebe taşınıyor. 'Şehir Hatları Mobil' uygulaması sayesinde kullanıcılar sefer tarifeleri, güzergah bilgisinin yanı sıra anlık bilgi paylaşımıyla iptal seferlerden de haberdar olabilecek.

Tablet bilgisayar ve akıllı cep telefonu kullanıcıları, mobil uygulama ile Şehir Hatları'nın kurumsal hizmetlerini yakından izleyebilecek.  

Şehir Hatları mobil bilgi sistemini AppStore ve Google Play Store'dan indiren kullanıcılar tüm sefer bilgilerini, güncel vapur tarifesini, iptal seferlerini öğrenmelerinin yanı sıra dilek-şikayet, öneri, uyarı ve yorumlarını online olarak iletebilecek. İskele sorgulama kısmında adı girilen iskeleden, hangi yöne seferler bulunduğu ve tarife saatleri tespit edilebilecek.

Uygulamanın bir diğer özelliği ise 'Push Notification' yöntemiyle anlık mesaj bilgilendirme servisi. Bu servisle kullanıcılar, vapur seferleriyle ilgili gelişmeleri anında öğrenebilecek. Uygulamanın 2. Faz sürümüyle boğaz turlarına katılmak isteyen kullanıcılara kredi kartıyla hızlı ve kolay bilet alma imkanı 'mobil bilet' satışı planlanıyor. 

(OSS)