İspanya'nın Barcelona şehrinde 22-29 Eylül 2011 tarihlerinde düzenlenecek ITMA 2011 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’na katılacak Türk firmaları, İstanbul Ticaret Odası’nın inşa edeceği salonda iş görüşmeleri yapacak. Fuarla ilgili tüm bilgiler 27 Temmuz Salı günü Swissotel’deki basın toplantısında anlatılacak.
İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) katkılarıyla, Orta Anadolu Makine İhracatçıları Birliği (OAİB), Türkiye Tekstil İşverenleri Sendikası (TÜTSİS) ve Tekstil Makineleri Sanayicileri Derneği (TEMSAD) işbirliğiyle bu yıl Barselona’da gerçekleştirilecek ITMA Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’na katılım sağlanacak.
Türk makine sektörü firmaları, İstanbul Ticaret Odası’nın İTMA’da inşa edeceği 370 metrekarelik çok özel bir ‘iş salonu’nda yabancı firmalarla buluşarak, önemli iş anlaşmalarına imza atacaklar. İTO, fuarda ayrıca Türkiye bilgi standı açarak, dünyanın dört bir yanından fuara gelen ziyaretçilere Türkiye’yi ve Türkiye iş dünyasını tanıtacak.
Dört yılda bir düzenlenen ve tekstil sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan ITMA Fuarı için hazırlıklarını sürdüren sektör temsilcileri, 22-29 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenecek fuar süresince gerçekleştirecekleri çeşitli etkinlikler ile Barselona’da Türkiye rüzgarı estirmeye hazırlanıyor.
Fuarla ilgili tüm bilgiler 27 Temmuz Salı günü Swissotel’deki basın toplantısında anlatılacak. Toplantıya İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çınar, OAİB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran ve TEMSAD Başkanı Adil Nalbant ile fuara katılım sağlayacak iş adamları katılacak. Toplantıda tekstil makineleri sektörünün yurtdışı açılımına ilişkin hedefleri kamuoyu ile paylaşılacak.