23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, İstanbul’da bulunan farklı devlet yurdunda kalan 173 çocuk Eyüp’e misafir oldu. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile bol bol fotoğraf da çektiren çocuklar Vialand’de gönüllerince eğlendiler.

Çocuklardan bazıları Başkan Aydın’a, Eyüp Sultan’dan Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu’na katıldıklarını ve yolculuklarının çok güzel geçtiğini söylediler.

Kartal, Maltepe, Bahçelievler, Beyoğlu ve Eyüp Çocuk Esirgeme Yuvası’ndan 173 çocuk, bayramı Eyüp’te doyasıya yaşadılar. Vialand’de gönüllerince eğlenen çocuklar sınırsız eğlencenin tadına vardılar. Eğlencenin ardından da hep birlikte yemek yediler.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e misafir olan çocuklarla birlikte Vialand’de dolaştı. Çocuklar Belediye Başkanı Aydın ile birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler.

Çocuklardan bazıları ise Eyüp Belediyesi’nin düzenlediği Hızlı Tren’le Eyüp Sultan’dan Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu’na katıldıklarını belirterek Başkan Remzi Aydın’a yolculuklarının çok rahat ve güzel geçtiğinden bahsettiler.