Halil Aydın Gazeteses.com / Ünlü yazarlar Kanal 28 TV'de  Abdullah Akgün'ün sunduğu canlı yayın programının  konuğu oldu. 2 saatlik proğram da çok önemli konulara  değinildi.

 Abdullah Akgünle Memleket Değerleri programı bu haftada yogun bir gundemle noktalandı. Başta Dundar Keşapli olmak üzere Fehmi Özgülerve Zeki Al'ı ağırladı. Gazeteci  Zeki Al Proğramda  duygulanarak göz yaşlarını tutamadı.

Ünlü gazeteci Dündar Keşaplı İtayada çok başarılı haber ve röportajlara  imza attığını  birçok ödül  sahibi olduğunu  Ancak  Türkiye Yazarlar birliği tarafınfan tanınmadığnı itibar görmediğini üzülerek belirtti.

Spor yazaları içinde  en tecrübelisi olan Fehm Özgüler;  Abdullah Akgün ile  İski sporu nasıl kurduğunu ve gazetecilikteki başarılarını  anlattı. Zeki Al ise  Giresun spor'un geleceği  ve  Giresun'un  sorunlarını  ekranda seyircileriyle paylaştı.Sunucu Akgün  misafirlerinin de  görüşlerini almayı  ihmal etmedi.

Abdullah Akgün Dernek baskanı ve misafirlerine Kanal 28 Tv Sami Aydın ve Ekibne Vatan Giresuna, Aydın sese Teşekkür ederek. Şükranlarını sundu.

Program sonunda  topluca hatıra fotoğrafı  çekildi.
Editör: TE Bilişim