Halil Aydın-Gazeteses.com / Yaşlılar haftası nedeniyle Ak parti Milletvekili Adayadayı Şerife Betül Melikoğlu Han Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sultangazi huzur evinde  bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyareti  esnasında  Huzurevi Müdüresi  Hilal Çelik Özdemir ve yardımcıları tarafından sıcak ilgi ile karşılandı.

Yaşlıların hal ve hatırlarını sorup hediyeler takdim etti. Huzurevi  sakini yaşlılar ziyaretten çok memnun kaldıklarını açıkladılar. Bizleri hatırlayıp ziyaretimize geldiniz Allah sizden razı olsun diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

Ak Parti Bölge Milletvekili Adayadayı Şerife Betül Melikoğlu Han yaptığı açıklamada;

Yaşlılar haftası münasebetiyle yaptığımız bu ziyarette öncelikle siz büyüklerimizin ellerinden hürmet ve muhabbetle öperim. Çok kıymetli vaktinizi  alarak birkaç kelam etmek isterim.

Çatısı altında bulunduğumuz bu müesseseyi devletimiz siz  yaşlılarımızın  huzur ortamı içinde  devlet şevkatiile  yaşamanız için  inşa etmiş bulunuyor  emeği  geçenlerden Allah razı olsun .

Bundan da anladığımız büyüklerimizin emaneti ancak ehil ellerde olduğunda aslını buluyor. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi yeni Türkiye inşası için şanlı tarihimizden beslenmeliyiz. Sayın  Cumhur Başkanımız ve  Başbakanımızdan Allah  razı olsun  siz  yaşlılarımız için  bu gigi yerlerin  bütün ülkemizde  faaliyet göstermesi içn çalışmalarını sürdürmektedirler.
 
Ben 2. bölge Ak Parti Millletvekili aday adayıyım İnşallah   aday olup Milletvekili seçilirsem. siz yaşlılarımızın  her türlü sorunu çözmek için  elimden geleni yapmaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum.

Kısaca biz de bu anlayışla hizmete talip ve hatta hizmete mecburuz diyerek  sözlerini tamamladı. 

  Melikoğlu (Han)Konuşmasının  ardından, yaşlılarla  birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.