Halil Aydın -Gazeteses.com / Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç  Ak Parti Millet vekili (Ak Parti Milletvekili adayı Şirin Ünal) Yesilpinar Yaglidere parkinda ve  Büyük Osmanlı Derneğinde Yesilpinar in Giresunlu kanaat önderleriyle bir araya gelerek birlikte hasbihal ettiler.

Giresun Federasyonu Teşkilat başkanı Abdullah  Akgün ve dier  Giresunlu  dernek Başkanları  İle  Eyüp' ve Yeşilpınarı   sorunları  hakkında bilgi alıp  nasıl çözülebilececğ ni  görüştüler.

Büyük Osmanlı Derneğini de  ziyaret eden Ak parti heyetini Gençlik Kolları Başkanı Soner İbiç ve  dernek üyeleri karşıladı.  karşıladı 

Ak Parti Milletvekili Şirin Ünal yaptığı açıklamada;

Ülkemiz  çok zor bir  dönemden  geçiyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.  Sizlerle  bir araya gelerek  Ülkemizin bu  zor  günlerden  nasıl çıkarılabileceiğni  ve  görüşmek istedim.  Koalisyonlardan yıllarca neler çektiğimizi biliyorsunuz.

 13 yıllık Ak Parti iktidarında  çok önemli mesafeler aldık  Ekonomimiz inanılmaz  derecede büyüdü. Halkımız  tam  refah  seviyesine kavuşmuştu ki 17 Haziran  seçimlerinde iç ve  dış güçlerin  birlikte partimize  karşı  cephe oluşturması ile tek başına iktidar olamadık.

 Bunu fırsat bilen muhalefet partileri koalisyon hükümeti kurmaya yaklaşmayınca da tekrar  seçim kararı  alındı.  Şu anda yeniden  önümüze  tek başına  iktidar fırsatı  çıkmış bulunuyor.  Ülkemizin yeniden  refaha kavuşması için  gelin hep birlikte destek olun.  Ak Partiyi iktidara taşıyalım  desteğinize ihtiyacımız var diyerek sözlerini tamamladı