Halil Aydın - gazeteses.com / Hasibe, Abdullah Alçelik  çiftinin kızları Nilüfer ve Ayşe Mustafa Yılmaz çiftinin oğulları Okan yapılan muhteşem, görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Yeşilpınar'n sevilen sakinlerinden Hasibe, Abdullah Alçelik ailesinin biricik kızları nilüfer  ile Yeşilpınarın sevilen sayılan esnaflarında Ayşe Mustafa çitinin oğulları Okan Yılmaz Eyüp Yeşilpınar Star düğün salonunda düzenlenen yoğun katılımlı muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni davul zurna eşliğinde  başladı. Sanatçı Ahmet olgun'un  kemençe ve  saz  eşliğnde  söylediği birbirinden güzel tükülerle ve oyun havalarıyla  davetliler  doyasıya  eğlendiler.

Bu güzel günde Nilüfer ve Okan çifti yapılan düğün töreninde İyi günde kötü günde bir ömür boyu birlikte geçirecekleri sözünü verdiler. Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Düğün törenininde ardından misafirlrere pasta ve soğuk içecek ikramında bulunuldu.

Gazeteses.com İnternet haber sitemize bir açıklamada bulunan Nilüfer ve Okan  çifti;

Bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımız canı gönülden teşekkür ederiz. Allah herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin diyerek sözlerini tamamladılar.

Bizde gazeteses.com olarak dünya evine giren Alçelik ailesinin kızları Merve ile Yılmaz  ailesinin Oğulları Okan'a ömür boyu mutluluklar dileriz.