Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüp Şubesi geleneksel kahvaltı ve dayanışma etkinliği düzenledi.


Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüp Şubesi Eyüp Şubesi başkanı Asiye Kocaman yaptığı  açıklamada;

Saygı değer konuklarımız ve misafirlerimiz ; Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüp Şubesinin geleneksel kahvaltı ve dayanışma etkinliğimize hoş geldiniz.

Geçmişten günümüze Emperyalist ülkelerin Türkiye üzerine oynadıkları oyunlar hızlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye Cumhuriyetini yok edip, bölmek ve parçalamak istiyorlar. Bunun için ülkeler arası savaş olmamasına rağmen terör olaylarında görevini yapan güvenlik görevlilerimiz ve sivil vatandaşlarımız hayatlarını kaybettiler, kaybediyorlar.

Kıbrıs Kurtuluş savaşını verirken 400 Şehit vermiştik. Şu anda Haziran Seçimlerinden sonra 400 ün üzerinde şehit vermiş durumdayız ve Devleti yönetenler Anayasa değişikliği, Başkanlık Sistemi adı altında Türkiye Cumhuriyetini yok etmeye çalışıyorlar.

Anayasayı değiştirmek için, Milletvekillerinin üçte bir çoğunluğunun imzası ile TBMM' ye teklif verilir. Ancak ilk dört madde için Milletvekillerinin tamamı da teklif etse TBMM Başkanlığı bu teklifi işleme alamaz. Çünkü Anayasa kendini korumak için dördüncü maddede " TEKLİF EDİLEMEZ" ibaresi koymuştur .

Velev ki ! Böyle bir işlem yaparlarsa Anayasal SUÇ işlemeye başlamış olurlar. Bu maddeler Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatma maddesidir.Herkesin uyanık ve de dikkatli olması gereken bir sürece doğru gidiyoruz ....Bütün vatandaşlarımızın bu konular üzerine duyarlı davranmaya davet ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu ve Lideri Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ün bir sözüyle bitirmek istiyorum.
TÜRK VATANI
BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR...!!!
PARCALANAMAZ !

Atatürkçü düşünce derneğine vermiş olduğunuz değer ve katılımınızdan dolayı Yönetim kurulu adına hepinize yürekten teşekkür ederiz. Sevgiler ve saygılar sunarız; diyerek sözlerini tamamladı.