Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve bazı ilçe belediye başkanlarını kabul etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da heyette yer alan isimler arasındaydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da aralarında bulunduğu bazı ilçe belediye başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kabul etti. Kabulde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanları ile buluşması basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Buluşmada belediye başkanları İstanbul ve ilçeleri ile ilgili projeler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi sundular.

Kabul öncesinde belediye başkanları ile tek tek tokalaşan ve hoş geldin diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile de bir süre sohbet etti. Başkan Aydın’ın Eyüp’le ilgili projeleri hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şahsen İstanbul’a ve Eyüp’e verdiği öneme de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB tarafından hazırlanan, Eyüp Meydanı ve çevresinde ulaşım sorunlarının çözümüne yönelik gerçekleştirilecek “Eyüp Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projesi” kapmasında ilçeye kazandırılacak yaya ve bisiklet yolunun son durumu hakkında da bilgi alarak, İBB ve Eyüp Belediyesi ile birlikte projenin bir an önce hayata geçirilmesini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Başkan Aydın’a özel kravatını hediye etti.