Giresun Deniz Yıldızı Derneği, hemşerilerimiz arasındaki birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak yaptığı gelir amaçlı dayanışma gecesinde Dernek Başkanı Emine Acar’ın slayt eşliğinde yaptığı sunum davetlileri duygulandırdı.

Destek gecesine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Eyüp Belediye Başkan Danışmanı Mustafa Meyveci, Giresun STK Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Esenler Giresunlular Derneği Başkanı Nazmi Güler, Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Demiray, Tirebolu Ve Harşit Vadisi Çevre Koruma Eğitim Kültür Derneği Başkanı Mehmet Cebeci, Yağlıdereliler Derneği Başkanı. Özer Kahveci, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi İbrahim Karaman, Espiye Dernek Başkanı. Fedai Özer, Sarıyer Giresunlular Derneği Erkan Civak, Eynesilliler Derneği Başkanı Mustafa Civak, BUFED Başkanı Fahrettin Handen, Büyük Osmanlı Derneği başkanı  Bayram Demir, Yeşilpınar Mahalle Muhtarı İlker Çomak, Kartal Giresunlular Derneği Başkanı Reşat Dandin ve çok sayıda dernek başkanı ve iş adamı katıldı. 

Başkan  Emine Acar yaptığı konuşmada;
Başkan Emine Acar, Deniz Yıldızı Derneği, hayırseverlerin destekleri yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek gecenin düzenlenmesinde destekleyici olan firmalara ve hayırseverlere teşekkür etti.

Deniz Yıldızı Derneği yönetim kurulunu tanıtan Başkan Emine Acar, yönetim kurulu üyeleri Ferhat Deniz, İhsan Yüksel, Halil Kütük, Aydın Kömürcü, Abdullah Akgün, Mehmet Aslan, Sevgi Turan ve Alaattin Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür etti

Eyüp belediye başkanı Remzi Aydın Yaptığı konuşmada;

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,  Deniz Yıldızı Derneğinin faaliyetlerinin belediye sosyal tesislerinin her zaman açık olduğunu belirterek her zaman maddi ve manevi katkı sağlayacağını söyledi.


Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak,
Federasyon olarak destek vereceklerini belirtti. Gecenin anısına Belediye Başkanı Remzi Aydın'a Başkan Emine Acar plaket vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra yapılan açık artırma sonucu tablolar hayırseverlere teslim edildi.