İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İşadamları Derneği İSEDERİ başkanı Mustafa Şeker TC Marmara Üniversitesi işletme fakültesi Doç. Dr Fatma Ayanoğlu Şişman'ı ve Bitlis Hizab Bal Üreticileri Birliği Başkanı Seyit Ekinciyi konuk etti.

İsederi Başkanı Mustafa Şeker yaptığı açıklamada;
Toplantımıza katılan çok değerli iki konuğumuz var. Bizleri kırmayıp davetimize katıldılar kendilerine çok teşekkür ediyorum. çok derğli bilgilerini bizimle paylaşacaklar. İsederi olarak tahminlerimizin çok üstünde yol katettik.

Sektörler kurulumuzu oluşturduk. Kendi atölyemizide kurarak Raf üretimime geçiyoruz şimdide siparişlerimizi aldık. Gölcük şubemiz de aralıksız faaliyetlerini sürdürüyor. Bizim amacımız kesinlikle esnaflarımızın kazanmasıdır. Esnaflar arasında birlik beraberliği sağlayıp Dünya markası olmayı hedefliyoruzdiyerek sözlerini tamamladı.

Marmara Üniversitesi işletme fakültesi Doç. Dr Fatma Ayanoğlu Şişman, Gençlerin çalışarak daha başarılı olacağını ve ileride çok iyi ve rahat bir geleceğe sahip olacaklarını belirtti. Verdiği bilgilerle tüm misafirlerin ailelerin bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Bal Üreticileri Birliği Başkanı Şeyithan Ekinci de Bal üretimi hakkıda bililgilerini anlartı. Bal alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini sahte balın nasıl tesbit edilebileceği konusunda açıklamalarda bulundu.