Halil Aydın-Gazeteses.com / Eyüp Kemerburgazda bulunan Eyüp Belediyesi Kurtkemer Piknik alanında Halkalı ve Arnavut köylüler pazar gününün keyfini çıkarıp sanatçıllar eşliğinde karşılama ve horon oynayarak eğlendiler.

Sunuculuğunu Ali Karadenzin yaptığı Giresun İli Keşap İlçesi Halkalı ve Arnavut köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 15 mayıs 2016 Pazar günü düzenlediği pikniğe İstanbul’da oturan Halkalı ve Arnavut Köylüleri le birlikte çok sayıda davetli katıldı.



Halkalı ve Arnavut köyleri kurucu Dernek Başkanı Adil Güler yaptığı konuşmada;
Her yıl geleneksel olarak devam eden Kültür etkinliğimize katılan köylülarimizeve tüm misafirlerimize davetimize icabet ettikleri bizleri kırmayıp onurlandırdıkları için teşekkür ederim. Ayrıca sponsurlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Halkalı ve Arnavut köyü derneği olarak amacımız köylülerimizi bir araya getirip kültürel faaliyette bulunmak gençlerimizin eğitimlerine yardımcı olmak işsizlerimize iş imkanı sağlamak, düğün nişan cenazelerinde yardımcı olmak başlıca hedeflerimiz arasındadır. Tekrar herkese iyi eğlenceler diyerek sözlerini tamamladı.



Halkalı ve Arnavut Dernek Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı konuşmada;
Çok kıymetli köylülerimiz saygı değer misafirlerimiz Halkalı ve Arnavut köyü Derneğimizin düzenlemiş olduğu pikniğimize hoş geldiniz, bizleri onurlandırdınız hepinize çok teşekkür ederim. Ayrıca sponsurlarımıza Derneğimiz onursal BaşkanıAdil Güler abimize, desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Yılmaz her yıl pikniklerimizi, her ay kahvaltı tolantılarımızı düzenli olarak her ayın ilk haftasında yapıyoruz dedi. Başkan Yılmaz bundan sonra sonrada Derneğimizin faaliyetlerine aralıksız devam ederek yeni projeler üretececeğiz herkese iyi eğlenceler diyerek konuşmasını tamamladı.



Pikniğe katılanlar köylüler birbiri ile görüşüp tanıştı, sanatçılar eşliğinde karşılama ve horon oynayıp gönüllerince eğlendiler. Dernek tarafından ailelere ve misafirlere sabah kahvaltısı ikram edildi. Aileler kendi hazırladıkları kahvaltılarını da birlite yiyip birbirilerine ikramda bulundular. Çeşitli yarışmalar düzenlenerek birincilere ödülleri veridi. Ödül töreninin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek proğram sona erdi