Eyüp Yeşilpınar Mahalle MHP  seçim irtibat bürosunda seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yeşilpınar MHP Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Müslüm  Çiftçi ve  İlçe yönetim Kurulu üyesi Hakan Ekinci ve partililer  hiç yılmadan yorulmadan  seçim çalışmalarına  devam ediyor.
Çiftçi yaptığı açıklamada;
Ben ülkücüyüm MHP sevdalısıyım. Biz  Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak ve huzur içinde yaşamasını  sağlamak için mücadele ediyoruz. 7 haziran  seçimi  bizim için çok  önemlidir. Yapılan  anketlerde  MHP'nin  yükselişte olduğu  görülüyor.  Buda  bazı çevreleri  rahatsız  ediyor olacak ki  partimiz  aleyhine  iftira  kampanyaları  düzenleyerek  kendilerini aklamaya  çalışıyorlar.  Ancak  Milletimiz   her şeyin  farkında   gerçekleri  görüyor.

Görüşüp  ziyaret ettiğimiz esnaflarımız  siftahsız  dükkanlarımızı kapatıyoruz, her geçen  gün  kötüye  gidiyor   diyor.  Sadece  Alibeyköyde 5  tane  büyük  AVM  açılması   esnafları bitirdi. Halkımız  yabancı  sermayeye mahkum  edildi. Açılan  AVM'lerde  hep yabancı  malı  satılıyor.  Yerli malı yok denecek kadar az. Buda gösteriyor ki  iktidarın anlattığı  gibi herşey güllük  gülistanlık değil.

Kamu kurumlarında  dahi taşeronlaşmaya  gidilerek  vatandaşımız  askeri  ücrete  mahkum  ediliyor. Yandaş  taşeronlar ceplerini   dolduruyor. Yaya kaldırımlarına  park eden  araçlar yüzünden  insanlar  kaldırımlarda  yürüyemiyor.  Yeşilpınar'ın  park  sorunuyla  ilgilenen  yok. Yeşilpınarın  adını  taşıdığı 2 tane çeşmesi (Saya çeşmeleri)    vardı;  biri yol yapılırken  yola  gitti;  birinin yerine bina dikildi.  Böyle bir tarihi çeşmenin  yerine   nasıl imar çıkarılıp  bina yapıldı  hesap  soran yok. Sayın Belediye Başkanımızdan bu konuyu araştırmasını talep ediyorum.  

Gençlerimizin  çoğu  işsiz  uyuşturucu  bağımlısı  bir sürü  geç var. Bunlara  devletin  sahip çıkması  gerekiyor. Sokaklarda  vatandaşın  can güvenliği dahi kalmadı. Geçenlerde  mahallemize  50-60 kişilik  grup gelerek  saldırıp  esnaflarımızın  camlarını kırıp  döktü.  Birileri  huzur ortamını  bozmak için  çalışıyor. Bu konuda   emniyet  yetkililerini duyarlı olmaya  davet  ediyoruz.

Daha  güzel daha  mürevveh bir Türkiye  için  bizimle yürü Yeşilpınar diyerek  sözlerini tamamladı