Eyüp Belediyesi’nin dezavantajlı grupların sosyal hayata kazandırılması için hayata geçirdiği Şeker Hayat İş Okulu öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sergilendiği kermesin açılış törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, birim müdürleri ve Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın’ın yanı sıra, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Törende konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ün özel çocuklarının kendileri için de çok kıymetli olduğunu ifade ederek, “Buradaki kardeşlerimizin hayata dahil olmaları ve yakınlarının mutlu olmaları için bu projemiz çok önemli, buna benzer projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yapılan her bir çalışma da çok özel, kermesimizin hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek de yaptığı konuşmasında “Burada kursiyerlerimizin, velilerimizin, hocalarımızın yüzleri gülüyor, özel öğrencilerimizin emeklerinin sergilenmesine katkı sağlayan yüzleri ve gönülleri güzel herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından, Şeker Hayat Kermesinin açılışı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Eşi Tülay Aydın protokol mensupları, öğrenciler, veliler tarafından yapıldı. Açılış sonrasında Remzi Aydın ve Eşi Tülay Aydın stantları gezerek tüm ürünlerle ve çocuklarla tek tek ilgilendi. Kermes açılışına katılan uluslararası ödüllü gösterilere sahip Olimpia Sirki’nin gösterileri de büyük alkış aldı.