Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı çalışmalarının yanı sıra ilçenin estetik görünümü için de hizmet veriyor. Alperen ve Çiçeksuyu Caddeleri'nde uygulanan sokak aydınlatmalarına son olarak Rami Reşadiye Caddesi ve çevresi de eklendi.

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafında çalışması yapılan ve hazır hale getirilen sokak aydınlatması elemanlarına ek yapılan, görsel güzelliği yoğun, daha şık ve daha modern olan aydınlatma ve süs elemanlarının Rami Reşadiye Caddesi'ndeki uygulanması tamamlandı.

İslambey, Namık Kemal, Yıldıztabya, Alibeyköy caddeleri, peyzajı, kent mobilyası, ağaçlandırması, tretuvarı, aydınlatması, yer üstü ve yer altı sistemleri, elektrik, su ve doğal gaz hatları, yaya ve araç trafiği için en rahat şekilde tasarımıyla bir bütün olarak tüm birimlerce koordinasyonlu şekilde hazırlanıyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın bu çalışmaların ilçenin çehresini değiştirdiğini belirterek, "Eyüp'te alt yapı çalışmalarının yanı sıra ilgili müdürlüklerimiz daha güzel bir Eyüp için farklı çalışmalar sürdürüyorlar.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz kendi alanlarıyla ilgili ilçeye estetik ve güzellik katacak işlere imza atıyorlar. Bu aydınlatma çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor" dedi.