Eyüp Belediyesi okul şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Eyüp Sultan Ortaokulu’ndaki bugünkü şenliğe katılan Başkan Remzi Aydın, çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp kaydıraktan kaydı ve çalışma stresinden biraz uzaklaşarak neşeli, bir o kadar da keyifli dakikalar geçirdi.

Eyüp Belediyesi’nin minik öğrencilere bütün yılın stresinden uzaklaşarak keyifli dakikalar geçirebilmeleri için düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen okul şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Her gün en az bir okulda düzenlenen ve öğrencilerin de büyük ilgi gösterdiği şenliklere zaman buldukça Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katılıyor. Yaptığı özel projeler ile çocuklara ve gençlere verdiği önemle dikkat çeken Başkan Aydın, yoğun iş temposundan fırsat buldukça şenliklere katılarak çocuklarla bir araya geliyor.

Son olarak Eyüp Sultan Ortaokulu’nda düzenlenen okul şenliğine katılan Başkan Aydın burada çocuklara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Eğitim ile çocuklara ve gençlere verdiği öneme değinen Başkan Aydın, önümüzdeki günlerde yapacakları etkinlikleri de anlattı.

Çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp kaydıraktan kayan Başkan Aydın kelimenin tam anlamıyla çocukluk yıllarına döndü. Çocuklar, birlikte neşeli ve keyifli dakikalar geçiren Başkan Aydın’la da bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.