Eyüp Yeşilpınar İETT otobüsleri  hatalı park yapan sürücüler yüzünden seferlerini tamamlamadan Veysel Karani Camii'nin  arkasından dönmek  zorunda kaldılar.


Yeşilpınar Girne Caddesi'nde ve Muhtar Camii sokakta yolun sağlı sollu heriki tarafına park edilen araçlar nedeniyle zor anlar yaşadıklarını belirten otobüs şoförleri araçlar kaldırılmadan son durağa inmeyeceklerini belirttiler.

Hatalı park yapan  araçlar  nedeniyle  yol tek  şeride  düştüğünü belirten  şoförler yol kenarlarına  sorumsuzca  park eden arç sürücüleri hakkında cezai işlen uygulanmasını   aksi halde bu durumun düzelmeyeceğini belirttiler.

 Otobüs  duraklarıda  bekleyen yolcular ise saatlerce otobüs beklediklerini  bir tülü otobüs gelmediğinden mağdur olduklarını bildirdiler.

 Eyüp Belediye Başkanlığı ise  sorumsuzca trafiği  aksatan sürücüleri araçlarını kaldırmaları için  sosyal medyadan uyadı.

 İETT'nin  resmi  sitesinden  alınan  bilgiye göre:

Güzergah Değişiklikleri;

  • # HAVA MUHALEFETI VE PARKLANMA NEDENIYLE YEŞILPINAR SON DURAK YOLU IKI OTO GEÇIŞINE MÜSAIT DEĞIL BÖLGE PARKINDAN DÖNÜŞ YAPARAK SEFERLERINIZE RING OLARAK DEVAM EDER