Gopark Düğün Salonunda  Burçak Malçok ile evlenen Atbakıcı'yı bu mutlu gününde dostları ve partililer yalnız bırakmadı. Oldukça renkli geçen düğüne çok sayıda davetli katıldı. Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta'nın kıydığı Nikâha Ak Partililer büyük ilgi gösterdi.

Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı başdanışmanı ve Milletvekili Burhan Kuzu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av. Şahin Pirdal ve Ak parti 2. Bölge SKM başkanı Tumiçin Oğuz yaptılar.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Burhan Kuzu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Murat Atbakıcı'nın nikah merasimine katıldı. Nikahın kıyılmasının ardından Kuzu, evlilik cüzdanını geline vereceği esnada, "Evlilik cüzdanını gelin kızımıza vereceğim, damat da ucundan tutar" demesi salondakileri güldürdü. 

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Murat Atbakıcı, Gaziosmanpaşa'daki Grand GoPark'ta düzenlenen nikah merasimiyle dünya evine girdi. Merasime, AK Parti 2'inci Bölge Milletvekili Adayı Burhan Kuzu, milletvekili adayları Haydar Ali Yıldız ve Hüseyin Bürge, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Timuçin Oğuz, ilçe teşkilatı ile SKM yönetimi üyeleriyle, çok sayıda partili ve davetliler katıldı. 

Protokol üyelerinin yerini almasının ardından salona gelen genç çift, nikah masasına oturdu. Ardından nikahı kıyması için masaya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, genç çiftin şahitliğini yapacak olan Kuzu, Yıldız ve SKM Başkanı Oğuz'u nikah masasına davet etti. Yapılan merasimin ardından Başkan Usta genç çiftin nikahını kıyarak hayatlarında bir ömür boyu mutluluk diledi.