Gaziosmanpaşada demokrasi nöbeti tutan engelliler, "Yılmayacağız, yıkılmayacağız dik duracağız" mesajı verdiler



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, darbe girişimi sırasında meydanlara gidemeyen engelli bireylerle birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

''Gaziosmanpaşa Belediyesi Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada:
Engellilerden Gelen talep üzerine engelli vatandaşlarımız ve çocuklarımızın da demokrasi nöbetinde yer almaları bizim için çok önemlidir.

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana aralıksız olarak vatandaşlarımızla birlikte Demokrasi nöbetimize devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar nöbetimize devam diyoruz. Demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet Gazilerimize de acil şifalar dilrim diyerek sözlerini tamamladı.



AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal yaptığı açıklamada;

15 temmuz gecesi meydana gelen darbe girişiminden bu yana her gece Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın çağrısı ile aralıksız olarak vatandaşlarımızla birlikte demokrasi nöbetimize devam ediyoruz.

Türk Milleti bir tarih yazdı, cuntacılara teslim olmadı.Çocuklarımızın ülkemizin geleceği için canlarını feda eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dilerim. Gazilerimize de acil şifalar dilerim.

Burada siyasi parti gözetmeksizin nöbet tutan tüm vatandaşlarımıza ve Engelli vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Gaziosmanpaşa da demokrasi nöbeti tutan engelliler, "Yılmayacağız ayaktayız" dedi.

İsmini açıklamayan engelli bir vatandaş yaptığı açıklamada;

15 temmuz gecesi ülkemizi işkal etmek isteyen cuntacılara karşı vatandaşlarımızı desteklemek için her akşam Gaziosmanpaşa meydanında demokrasi nöbetine geliyorum.

"Destek için geldim. Engelleri aşıyorum. Kimse bize engel olamaz. Darbeye karşı koymaya geldim.Burada demokrasi için bulunuyor olmamız çok güzel bir duygu, İyi ki gelmişim. Bu vatanı kimseye vermeyeceğiz.

Vatanınıza uzanan elleri kırılsın. Şehit olan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim. Allah bir daha böyle kötü bir gün yaşatmasın" diyerek sözlerini tamamladı.