Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa hastanesinin Tıp Fakültesi hastanesi olmasından dolayı, Meydana gelen gelişme  ve yenilikleri yerel basın mensuplarıyla paylaşmak için biraraya  geldi.

Yerel gazete yönetici ve muhabirlerinin katıldığı kahvaltılı organizasyonda, Hastane Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Metin Bektaş basın mensuplarına hoş geldin konuşması yaparak ‘ Amacımız başarılı bir sağlık kuruluşu olmanın beraberinde ülke genelinde ve hatta orta Avrupa’da sağlık ve verilen eğitim anlayışında başarılı bir kurum olmaktır dedi ve şu an gelinen bir tıp fakültesi üniversite hastanesi olmamız bizler için onur verici bir durumdur’ dedi.

Ardından Kurumsal İletişim Müdür’ü Arzu Ateş Göçtürk konuşmasında; Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinin geldiği noktadan ve büyüyen ivmesinden bahsetti. 24 yıllık deneyimi ile bölgenin ve ülkenin en önemli hastanelerinden biri olmalarından özellikle Böbrek-Pankreas Nakli, Karaciğer Nakli, Çocuk ve Yetişkin Kemik İliği Nakil Merkezleri, Onkoloji, Çocuk ve Yetişkin Kardiyoloji ve Kalp-Damar Cerrahisi ve birçok alanda hizmet verdiklerine değindi. 

Tam teşekküllü A hastanesi ve Üniversite hastanesi olmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Özellikli birçok bölümleri için yurt dışından da farklı branşlara çok sayıda hastanın gelip hizmet aldığını ve ülkemizde sağlık sektörünün geldiği noktanın ne kadar gurur verici olduğundan bahsetti. 60.000 metrekare kapalı alanı, depreme dayanıklı akıllı bina teknolojisi, 12 ameliyathanesi, 350 yatak kapasitesi ile Türkiye’de ki öncü sağlık kuruluşlarından biri olduğunun vurgusu yapıldı.’

Hastane Yerel Basını iki grup halinde check up olmaları için kan alma merkezi, Göz taraması ve Kardiyoloji bölümünde ücretsiz sağlık taraması ve muayene etti. Bölgedeki yerel basın mensuplarının da bu büyümedeki emeklerinin önemini vurguladı ve geldikleri için teşekkür edildi. Sonrasında basın mensupları mini bir sağlık check-up’tan geçirildi. Sağlıklarından emin olarak hastanemizden ayrılan Yerel Basın Mensupları bu uygulamadan dolayı hastane yönetimine ve çalışanlara teşekkürlerini ilettiler.