TFF 3.Lig 1.Grup 26. haftasında Gaziosmanpaşa ile Çatalcaspor Gaziosmanpaşa Stadı'nda  karşı karşıya geldi. 

Kuru soğuk bir havada oynan karşılaşmada  hafta arası olması sebebiyle  fazla seyirci izleme imkanı bulmadı. Müsabakaya ev sahibi Gaziosmanpaşaspor daha atak başladı. Oyunu rakip  alana yığan Yeşil-Kırmızılar beklediği gole 15. dakikadan kavuştu. 

Bu dakika da  Nevzat ceza alanı içerisinde rakip savunma tarafından düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.  Topun başına gecen Yeşil Kırmızılı ekibin penaltıcı Ethem,  güzel bir vuruşla fileleri havalandırdı. Gaziosmanpaşaspor ilk yarıda 35. Dakikada Nevzat’la bir gol pozisyonu yakaladı, ancak  Çatalca savunması  son anda  topu kornere  çeldi. İlk yarı 1-0 Gaziosmanpaşaspor’un  galibiyeti ile sona erdi. 

Karşılaşmanın 2. yarısında  ev sahibi oyunu rölantiye aldı.  Ancak   Gaziosmanpaşaspor ayağa  oynayamayınca  topa daha sahip olan taraf Çatalca spor oldu. Ev sahibi ekip 82. dakikada Burak ve 90 .dakikada Uğur’la yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadı ve karşılaşma 1-0 sona erdi. 

Gaziosmanpaşaspor  özellikle savunmada başta kaleci Murat, Ethem, Aykut ve İbrahim  olmak üzere başarılı bir performans sergiledi. Yeşil kırmızılı ekip Yüksel Ersan ve ekibiyle çıktığı 3 maçta  7 puan toplayarak başarılı bir grafik çizdi. 

Karşılaşmayı Gaziosmanpaşaspor yönetimi, Çatalca Belediye Başkanı  Cem Kara, Çatalcaspor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe birlikte izlediler. Gaziosmanpaşaspor kulübü başkanı   İbrahim Yıldız, maçta ve sonrası  yanındakileri görmezlikten gelince “Kulüp başkanı olunca  havalara girdi “ yorumları yapıldı.

HAKEM: SELİM ÖZEN, SEDAT BAYRAK, UFUK UĞURLU, FATİH KÖMEL

GAZİOSMANPAŞASPOR: MURAT SARI, İBRAHİM EREN AKDUMAN, NEVZAT BİLEN, CEYHUN YAZAR, BATUHAN BOYOĞLU (62' DENİZ YANILMAZ), ETHEM YILMAZ, ÜMİT KOCABAŞ (82' AHMET MERCAN), MERT ÇETİN, AYKUT GÜLER, BURAK SALİH KIRAL (86' ONUR ANIL), UĞUR UĞUR

TEKNİK DİREKTÖR: YÜKSEL ERSAN

ÇATALCASPORSPOR: SERCAN ÇOBANOĞLU, TAYFUN YANAR, EVREN HOROZAL, OĞUZ ÇETİNKAYA, HAKAN SAYIN (32' GÖKTUĞ UZUNOĞLU), GÖKHAN GÜNEL, ENGİN YILDIZ (80' ÖZGÜR ÇELİK), MURAT YILMAZ, ERHAN AYDIN, YUNUS BEYAZ (46' MEHMET TOPÇU), MUHAMMET YILMAZ

TEKNİK DİREKTÖR: KADİR AKBULUT

Haber: Erol EFTEKİN