HalilAydın-Gazeteses.com/GOP Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu kahvaltıda bir araya geldi
Gop Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu M.Halil Hayta Başkanlığında  kahvaltıda bir araya geldi.  Yönetim Kurulu çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. 

Başkan M.Halil Hayta yaptığı konuşmada:
Uzun süredir bir araya gelemedik; hoş geldiniz arkadaşlar  teşekkürederim. Derneğimzin çalışmalarını yıllık proğran dahilinde yapacağız. Gecemi yapacağız, Piknik mi düzenleyeceğiz, Kutlama mı yapacağız, hepsi bir proğram dahilinde olacak. Devamsızlığı olan 3 arkadaşımızın  yönetim kurulu  üyeliğini  düşürüp, yerine  yeni  3 arkadaşımızı üye yaptık. 

Düzenli olarak aylık toplantılarımızı yapabilmemiz için karar aldık. Mülki amirlerimizi ziyaret edeceğiz.  Yağlıdere Sosyal tesislerinde  İşadamlarımızla birlikte  en kısa zamanda yemekli  toplantı düzenleyip,  sorunları  sorunları hakkında bigi alıp, kendilerine yardımcı olacağız.. Bürokrat hemşerilerimizle tanışıp onları onure edeceğiz. Derneğimize Facebook adresi oluşturup   alınan karalarımızı  sosyal medyadan paylaşacağız.

Bütün giresun İlçe ve köy derneklerini ziyaret edeceğiz. Onların  toplantılarına yönetim kurululuzla katılarak kendilerini onore edeceğiz. Giresunlular Derneği olarak, topladığımız aidatların hesabını her 3 ayda bir  üyelerimize yazılı olarak açıklayacağız.  Daima şeffaf olacağız.

  Özetleyecek olursak: Toplantımızın  amacı Yönetim Kurulumuzun  çalışma takviminin oluşturulması,  Bundan sonra yapılacakların  bir karara bağlanması, derneklerimize periyodik ziyaretler,  dernek  aidarlarının  düşürülerek  derneğimize  üye çalışmaları,  işadallarımızla  bir araya gelmek  ; Bürokrarlarımızla  buluşmak;  Toplantıların basına açık ve  geniş katılımlı yapılması, gibi çalışmalarımız  olacaktır;  diyerek  sözlerini tamamladı.