Gaziosmanpaşa temsilcisi Küçükköy kültürspor başkan yardımcısı Ali rıza Subaşı'nın organize ettiği Engelli çocuklara halı saha macı büyük ilgi gördü.

Küçükköy spor Ramazan süt Arena stadında düzenlenen halı saha macına 6 his çocukları büyük ilgi gösterdi.



maç sonunda çocuklara madalya verilerek ödüllendirildi. davetliler arasında Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkan yardımcıları Osman Gürel - Ayhan Boyacıoğlu - yeni mahalle muhtarı Ahmet Çarkcı - 6 His Aile Danışma Özel Eğitim ve Rehabilitasyom Merkezi - küçükköy spor tesisleri yöneticisi Mehmet Taşcı ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladılar.



Kültürspor başkan vekili Ali Rıza Subaşı program sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Öncelikle bu programa iştirak eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Biz amatör spor kulüp yöneticileri olarak sadece sağlık raporu almış sağlıhı yerinde sporcularla uğraşırken aslında farkında ulduğumuzun ama malesef takımlarda yer verilemiyen 6 his çocuklarımızıda spor kulüplerine kazandırma amacıyla böyle bir halı saha macı düzenliyerek bu çocuklarımızında toplumdan uzak değil; tam tersi bizlerle iç içe olmaları için Küçükköy Kültürspor olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız.



Unutmayalımki her bir canlı Engelli Adayıdır.
bu günkü programda bizlere desteğini esirgemiyen Küçükköy spor kulüp başkanımıza başkan yardımcılarımıza ve tesis yöneticisi
Mehmet Taşcı beye Teşekkür ederim. diyerek sözlerine son verdi.