Gaziosmanpaşa Belediyesi, ‘Küçükköy-Taşlıtarla Gaziosmanpaşa, Bir İlçenin Öyküsü’ başlıklı bir fotoğraf sergisi düzenledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, düzenlediği ‘Küçükköy-Taşlıtarla Gaziosmanpaşa, Bir İlçenin Öyküsü’ başlıklı fotoğraf sergisiyle kuruluşundan bu yana ilçenin tarihini anlatıyor. Serginin açılışı Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi giriş katında yapıldı. 

Açılış törenine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akkaya, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serginin açılışında konuşan Başkan Usta, “Bu sergimizde geçmişten bugüne Gaziosmanpaşa’nın değişimini göreceksiniz. Şimdi fotoğraf çekmek çok kolay. Ancak geçmişte çekilen bu fotoğraflara ulaşmak zor. Sizlerden eğer varsa Gaziosmanpaşa’nın tarihine dair fotoğrafları bizimle paylaşmanızı rica ediyorum. Böylece o fotoğrafları ilçemizin tarihini anlatan kitabımızın bir sonraki baskısında kullanabiliriz” diye konuştu.


Konuşmanın ardından fotoğraf sergisi ziyarete açıldı. Ziyaretçilere ‘Küçükköy-Taşlıtarla Gaziosmanpaşa, Bir İlçenin Öyküsü’ isimli kitap da dağıtılırken Başkan Usta bizzat kendisinin imzaladığı kitapları vatandaşlara hediye etti. İlçenin tarihine dair fotoğrafların yer aldığı sergi bir hafta süreyle ücretsiz gezilebilecek.