Halil Aydın- Gazeteses.com / Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Şehit Muzaffer Arslan sokak Moloz ve çöp yığınlarının oluşması nedeniyle araç trafiğine  kapanmış bulunuyor.

Bir çok yayanın ve aracın geçtiği yol kenarındaki kaldırımlara dökülen inşaat atık ve molozlarlar araç yoluna  taşması nedeniyle  araç ve yaya  geçişine  engel oluyor.Yol kenarında yıkılan  Gecekonduların  harfiyatlarının da  gelişigüzel çevreye  dapıldığı  görlmektedir.Yola taşan molozlar vatandaşın tepkizine  neden oluyor. 

Vatandaşlardan  edinilen  bilgiye  göre  plakaları kapalı şekilde  tratörler ve kepçelerle  gecenin  geç saatlerinde  molozlarrın  döküldüğü öğrenildi.Bir çoklarını  fark edip  geri çevirdiklerini söyleyen vatandaşlar  Belediyeye  defalarca bildirmelerine rağmen ilgilenen olmadığını açıkladılar.

 Vatandaşlar Caddeye  Moloz  dökme  alanı levhası konulmasını veya  molozların temizlenmesini istediklerini beyan ettiler. Yola Moloz ve harfiyat döken şahıslardan şikayetçi olduğunu söyleyen vatandaşlar yetkilileri  göreve davet ediyoruz dediler.