Türkay ARKADAŞ/BABADAĞ (Denizli), () - ZORLU Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, memleketi Denizli'nin Babadağ İlçesi'ne yaptırdığı adını taşıyan lisenin ilk mezuniyet törenine katıldı. Gençlere diplomalarını veren Zorlu, "Emeğinize, beyin gücünüzü çalıştırıp alın terinizi karıştırın. Hırslı olun ama hırsınızın önüne geçin. Hayal edin ama hayalci olmayın. Ülkenize, çalıştığınız kuruma ve ailenize sahip çıkın" dedi.
Babadağ'da Ahmet Nazif Zorlu tarafından yaptırılan ve 2012'de eğitim ve öğretime başlayan Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Öğretmen Lisesi, ilk mezunlarını verdi. Okulda düzenlenen törenle mezun olan 75 öğrenci kep giydi, diplomalarını aldı. Mezuniyet törenine Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga, Belediye Başkanı AK Partili Salim Demirezen ile Babadağlı işadamları, öğrenci velileri ve ilçe halkı katıldı.
Okulun bahçesinde başlayan tören, yağmur nedeniyle okulun salonunda tamamlandı. Törende dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Okulu yaptıran Ahmet Nazif Zorlu'ya öğrenciler çiçek verip teşekkür etti.
Törende konuşan Ahmet Nazif Zorlu, adını taşıyan öğrencilere yaşamlarıyla ilgili öğütler verdi. Zorlu, "Sanayisiz bir Türkiye düşünemiyorum. Sizler üniversiteyi bitirdikten sonra ülkenize, çalıştığınız kuruma, ailenize sahip çıkın. Ülkem, kurumum ve ailem olmazsa ben bir hiçim. Emeğinize beyin gücünüzü çalıştırıp alın terinizi karıştırın. Hırslı olan ama hırsınızın önüne geçin. Hayal kurun ama hayalci olmayın. Ülkenize, çalıştığınız kuruma ve ailenize sahip çıkın" dedi.
Konuşmaların ardından öğrencilere diplomaları protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler törenin ardından hep birlikte keplerini havaya fırlattı.
Mezun öğrenciler Ahmet Nazif Zorlu'yla mezuniyet hatırası fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI