PENİNSULA Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.
İzmir'in Selçuk İlçesi Pamucak Sahili'ndeki Palm Wings Ephesus Beach Resort, renkli bir etkinlikle turizmin hizmetine girdi. Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak, bir yıllık sürede tepeden tırnağa yenilediği 456 oda 912 yataklı Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı. Kuşadası, Selçuk, Didim ve Aydın'dan konukların katıldığı Hande Yener konserli açılışa, otelin ilk yabancı konukları da ilgi gösterdi. Havuz başında dans grubu ile sahne alan Hande Yener, birbirinden güzel ve hareketli parçalarıyla hayranlarını ve davetlileri coşturdu.
Peninsula Grubu'nun konaklama markası Palm Wings ismiyle açılan Palm Wings Ephesus Beach Resort'u tamamen yenilediklerini söyleyen, Peninsula Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, "Konaklama sektöründe yatak sayımız 5 bin 500'ü aştı. Palm Wings Ephesus Beach Resort'u yaklaşık bir yıllık hummalı çalışma sonunda tamamen yeniledik. Yerli ve yabancı konuklarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için her türlü konforu göz önüne alarak yeniden düzenledik. Dört yeni Ala Carte restoran ekledik. Yeni havuzlar ekleyerek sayılarını 11'e yükselttik. Çocuk misafirlerimiz ve kaydırak tutkunları için kaydıraklar ekledik. Bugün de değerli sanatçımız Hande Yener ve seçkin konuklarımızla kapılarımızı tamamen açtık" dedi. Tesisin yatırım ve yenileme maliyetinin 35 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI